Vizitator Marian Popescu Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 SALUTARE!bine v-am gasit pe voi toti de pe acest forum care sper sa mi ofere raspuns la problema mea.Situatia sta in felul urmator:am un hp 530 de 1 an jumate(xp sp3).de aproximativ cateva luni, mi se intampla ceva ciudat la bateria lui ,in sensul ca laptopul se opreste atunci cand bateria mai are aproximativ 75-80% energie.Ar putea fi de la faptul ca in vara asta am jucat flight simulator(un joc de la microsoft care mananca foarte mult-spre exemplu are 9 gb neinstalat si 15 gb instalat) de cateva ori avand laptopul pe baterie?Am incercat sa desfac bateria insa e lipita foarte bine...niste prieteni mi au spus ca r putea fi lipita cu ultrasunete.cam asta ar fi problema mea...acum,as dori daca se poate sa incercati si voi sa mi dati niste sfaturi sa ies si io din nesansa de a-mi cumpara o alta baterie care e al naibii de scumpa...mersi frumos si astept topicurile voastre... Link spre comentariu
Blind Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 E uzata bateria, la asta contribuie mai multi factori. Fie o repari, fie o schimbi. Link spre comentariu
Vizitator Marian Popescu Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 cum as putea sa o repar????? Link spre comentariu
paul14 Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 zicea skaarj ca se poate repara ceva in genu: se desface bateria si dezlipesti toate firele de pe placuta din ea; scrii undeva cum sunt lipite ca sa le poti lipi inapoi lasi montajul vro juma de ora pana se descarca condesatorii si se reseteaza ceva pe acolo si apoi lipesti firele cum au fost. Bafta Link spre comentariu
Blind Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Daca elementii sunt uzati, nu mai poti recupera nimic in felul asta. O desfaci, schimbi elementii cu altii identici apoi o reasamblezi. Cauta pe google laptop battery repair, dupa ce cauti si pe forum ceva similar (dar in romana). Gasesti cu lux de amanunte ceea ce doresti sa afli.PS: In caz ca datele sunt stocate intr-un eepropm nu ai cum sa il stergi prin indepartarea alimentarii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum