yo9how Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 am o rugaminte catre colegii radioamatori: poate exista printre dvs cineva care detine almanahul Tehnium din anul 1983; undeva la rubrica CQ-YO este publicat un trx ssb, eu detin acest almanah dar din pacate schema nu este foarte vizibila; daca cineva ar putea face o scanare a acestui trx si il poate posta aici... Va multumescyo9how, Catalin Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Cred ca la asta va referiti... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Voi scana eu in zilele urmatoare. Pana una alta ne poti spune si noua judetulin care domiciliezi? Sa facem update la callbook, hi! Link spre comentariu
yo9how Postat Ianuarie 21, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 ptr colegul Spitfire: multumesc mult ptr promtitudine, dar nu este aceasta schema; Schema postata de dvs este la pag. 38-39 iar cea care ma interesa este undeva la pag 60-61; nu stiu sigur de la ce pag incepe schema, deoarece imi lipsesc unele pag. daca ati putea scana si pe aceasta raman dator.ptr nanopico: Alexandria, Teleorman. Cum se poate modifica la profil ptr a aparea si locatia?Va multumescyo9how, catalin Link spre comentariu
d2134 Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Scanare se poate dar postare aici nu fiindca e pe 7 pagini si iese un fisier mare.Cine are nevoie sa-mi dea pe PM adresa de mail unde sa trimit. Link spre comentariu
rimache Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Almanah Tehnium 1983 psw: rimache Link spre comentariu
yo9how Postat Ianuarie 21, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 multumesc tuturor celor care au vrut sa ma ajute, dar problema s-a rezolvat cu ajutorul lui rimache, care a scanat tot almanahul; multumesc Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Ok, il inchid. Daca cineva doreste redeschiderea acestui subiect, astept PM. yo9how, daca te apuci de construit, deschide un topic dedicat acestui trx.73! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum