Vizitator Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Cam asa se prezinta bancul principal de lucru parti electronice: un pic mai la dreapta...casetele cu piese si accesorii... o vedere pe geam....... sala principala...... dif. clipsch pt probe din sala..... zona bobinaj..... ar mai fi si o alta camera pt lucrari de timplarie .....cu alta ocazie! Link spre comentariu
Nucleu Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Frumos...! Ii bine ca aveti o incapere dedicata laboratorului... Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Frumos! Destul de ordonat! In principiu aveti ceva anume pe ce va axati? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Frumos! Destul de ordonat! In principiu aveti ceva anume pe ce va axati?ceva ar fi. vezi .......//www.moldovanamp.it // eu zic ca e de ajuns ,imi ocupa citeva ore bune pe zi! Link spre comentariu
Vizitator djody Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Foarte fain Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Acum am vazut ca baieti veseli au sters toate foto ....complimenti asa ca uite ceva recent... ca sa zic asa........... Link spre comentariu
7apte Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 cum se deschid pozele cu x rosu pe ele? Vreau sa vad si eu!. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 cum se deschid pozele cu x rosu pe ele? Vreau sa vad si eu!.Nu se mai deschid le-au sters baieti cu ochii verzi/albastri/caprui.... dar ai putintica rabdare pt ca am ac eu de cojocul lor Link spre comentariu
Vizitator amatoru Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 (offtopic)astept si eu sa vad pozele (din cate se vede lumea e multumita) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum