viospatariu Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 salut...am si eu niste transformatoare si as vrea sa aflu cum sa fac sa imi dau seama cat scoate...adica din 220V in cati V transforma...pls help Link spre comentariu
tranzistor Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 nu trebuie multa pricepere ca sa legi primarul la retea si sa masori tensiunea din secundar.Daca nu vrei sa folosesti reteaua,fa rost de o sursa de curent alternativ,leaga la bornele primarului,si masori tensiunea din secundar.compari tensiunea sursei cu cea din primar si ala e raportul de transformare.Bafta! Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Asta dac? e?ti sigur c? primarul fiec?ruia e ptr. 220V, dac? nu... m?sori rezisten?a ?i o compari cu a unui traf de dimensiuni asem?n?toare, despre care ?tii c? e ptr. 220V. O rezisten?? mult mai mic? poate ar?ta un scurtcircuit sau c? e ptr 100-110-120V. Neap?rat pui o siguran?? de 1A la trafo mai mici (cu sec?iuni de pîn? la 15cm2), sau de 2-3A la cele mai mari. Link spre comentariu
BLK Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Inchid acest topic datorita crizei financiare globale, pentru mai multe detalii consultati un astrolog! (E UN DITAI TOPICUL DESPRE TRANSFORMATOARE IN VARFUL SECTIUNII!!!) Link spre comentariu
Postări Recomandate