Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum se numeste...

UltimateW

Postări Recomandate

imi trebuie pentru o lanterna un fel de beculet din acesta micutu cu 2 picioare alimentat la 3V.l-as comanda de pe internet insa nu stiu exact ce sa caut presupun ca are o denumire mai diferita.Daca puteti sa imi spuneti cum se numeste sau unde as putea gasi asa ceva as fi recunoscator.Multumesc,P.S. in poza mai e o rezistenta de 0.25W pentru comparatie

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• UltimateW

6

• ghimpe--

2

• tranzistor

2

• yo9hnf

1

Top autori în acest subiect

imi trebuie pentru o lanterna un fel de beculet din acesta micutu cu 2 picioare alimentat la 3V.l-as comanda de pe internet insa nu stiu exact ce sa caut presupun ca are o denumire mai diferita.Daca puteti sa imi spuneti cum se numeste sau unde as putea gasi asa ceva as fi recunoscator.Multumesc,P.S. in poza mai e o rezistenta de 0.25W pentru comparatie

banuiesc ca nu e vorba de un LED,ca ala e micut,cu doua picioare si se alimenteaza la 3v
Link spre comentariu

cu oglinzi bune cred ca lumineaza la 2m... am avut in bord la iluminat instrumentele de bord la golf asa bec dar l-am strivit din greseala si le-am schimbat cu led-uri... parca si in inelul luminat din jurul brichetei auto se gaseste acelasi tip de bec (categoric la auto sunt pe 12 volti dar ca dimensiuni sunt identici dupa mine chiar daca poza e cam neclara) am senzatia ca se folosesc in lanterne pentru pietoni pe timp de noapte si stau agatate la breloace de chei :rade:LE... acu mi-a picat fisa... vezi ca exista ceva instalatii de pom de craciun chinezarii din alea cu beculete incandescente...vezi daca se potriveste sistemul de prindere... macar sa confirmi daca asta e in poza sa ne dam seama

Link spre comentariu

Salut ,mie mi se pare a fi un beculet de la lanternele Maglite cele mai mici,cu 2 baterii R6.Incearca la magazinele cu articole pescuit gen Gipo (nu vreau sa sune a reclama),atentie unele beculete sunt cu halogeni.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări