UltimateW Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 imi trebuie pentru o lanterna un fel de beculet din acesta micutu cu 2 picioare alimentat la 3V.l-as comanda de pe internet insa nu stiu exact ce sa caut presupun ca are o denumire mai diferita.Daca puteti sa imi spuneti cum se numeste sau unde as putea gasi asa ceva as fi recunoscator.Multumesc,P.S. in poza mai e o rezistenta de 0.25W pentru comparatie Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Cred ca se aseamana cu cele din casetofoanele auto. Link spre comentariu
tranzistor Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 imi trebuie pentru o lanterna un fel de beculet din acesta micutu cu 2 picioare alimentat la 3V.l-as comanda de pe internet insa nu stiu exact ce sa caut presupun ca are o denumire mai diferita.Daca puteti sa imi spuneti cum se numeste sau unde as putea gasi asa ceva as fi recunoscator.Multumesc,P.S. in poza mai e o rezistenta de 0.25W pentru comparatiebanuiesc ca nu e vorba de un LED,ca ala e micut,cu doua picioare si se alimenteaza la 3v Link spre comentariu
UltimateW Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 e ceva mai puternic daca e folosit in lanterne. Dar habar nam dupa ce sa caut mai intai ca nu ii cunosc denumirea Link spre comentariu
tranzistor Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Pai daca nu gasesti adapteaza un bec normal d lanterna Link spre comentariu
UltimateW Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 nu e a mea lanterna. mie mi sa dat o bucata de beculetz sa vad cum arata si sa comand 5 bucati.inlocuitor pentru el as avea? la aceiasi dimensiuni. Link spre comentariu
marianjoita Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 incerca la tehnoelectric Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Seamana cu un bec de scala.... Link spre comentariu
UltimateW Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 ghimpe alea sunt destul de puternice cat sa lumineze la 20 de metri? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 M-as mira sa lumineze la 20m.... pune si tu o poza mai clara cu becul in cauza, eventual o poza si cu lanterna, poate o recunoaste cineva Link spre comentariu
UltimateW Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 poza cu lanterna nu am doar cu becul. Mai clare de atata nu pot face cu telefonu desi are 2 mpixeli. Link spre comentariu
srdjan Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 cu oglinzi bune cred ca lumineaza la 2m... am avut in bord la iluminat instrumentele de bord la golf asa bec dar l-am strivit din greseala si le-am schimbat cu led-uri... parca si in inelul luminat din jurul brichetei auto se gaseste acelasi tip de bec (categoric la auto sunt pe 12 volti dar ca dimensiuni sunt identici dupa mine chiar daca poza e cam neclara) am senzatia ca se folosesc in lanterne pentru pietoni pe timp de noapte si stau agatate la breloace de chei :rade:LE... acu mi-a picat fisa... vezi ca exista ceva instalatii de pom de craciun chinezarii din alea cu beculete incandescente...vezi daca se potriveste sistemul de prindere... macar sa confirmi daca asta e in poza sa ne dam seama Link spre comentariu
Razvan_nicusor Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Salut ,mie mi se pare a fi un beculet de la lanternele Maglite cele mai mici,cu 2 baterii R6.Incearca la magazinele cu articole pescuit gen Gipo (nu vreau sa sune a reclama),atentie unele beculete sunt cu halogeni. Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Daca e de la o lanterna alimentata la 3 V si care "bate" departe, poate fi o dioda tip LUXEON. Vezi aici http://www.tme.eu/ro/katalog/optoelectr ... er%3D88%26 Link spre comentariu
UltimateW Postat Ianuarie 26, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 nu este de tipul diodelor acelea. Nam gasit nimic pe net care sa fie asemanator cu ce am eu, ehh nu'i stres Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum