Vizitator rmihai Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 am nevoie de schema acestui amplificator Technics SU-V707/K problema transformator se incalzeste foarte tare Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Pai daca trafo se incalzeste,deconecteaza secundarul si vezi daca se mai incalzeste si atunci.Daca si asa se incalzeste excesiv,probabil are o spira in scurt pe primar. Totusi ,amplificatorul merge? Link spre comentariu
Vizitator rmihai Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 amplificatorul merge binei-l am de 3 zile totusi nu mi se pare normal ca la o auditie(30-40%) normala sa se incalzeasca asa de taredaca i-l foloseam la un volum mai ridicat(60-70%) mi se parea normal Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 E o boal? mai veche la amplifurile Technics. Verific? ?i tensiunea de la priza, poate e prea mare.Mai d? ?i alte detalii, puntea de diode, radiatorul se încing?Separat de asta, un sfat: nu folosi boxe de 4 Ohmi, chiar dac? japonezul a scris a?a pe spate, pune de 8 Ohmi, fiindc? totul e pus cu mare economie în?untru ?i va cr?pa cu succes. Link spre comentariu
Vizitator rmihai Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 boxele sunt de 8 ohmi 150W am sa verific curentul la priza si cu restul de masuratori "TECHNICS SU-V707 INTEGRATED AMPLIFIERr - Released in 1983 - 90wpc RMS into 8ohms - 0.003% THD - New Class A Operation - Direct Coupled" acest amplif are ceva protectie ciudata http://www.canuckaudiomart.com/details/ ... el_suv707/ Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Nu e nimic ciudat, doar un circuit care urm?re?te ?i afi?az? cu leduri, ni?te st?ri. O ideie bun?, cum e în poz?, ar fi s?-i schimbi bornele de difuri. Link spre comentariu
Vizitator rmihai Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 tensiunea la priza e 225-230 (punctul trafo e la 150 m de mine)puntea de diode e rece iarasi daca aveam un scurt un transformator trebuia sa imi arda siguranta de intrareradiatorul de la finali e la temperatura normala Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 pai daca e in clasa A,se incalzeste la fel indiferent de volumul la care asculti,nu?acum,eu nu stiu ce presupune "new class A" Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 E o licen?? comercial?, tot un fel de clasa A este. Se folose?te o schem? cu triple?i pe ie?ire, numai c? în loc s? for?eze etajul pilot, se folose?te un circuit cu rezisten?e ?i diode polarizeaz? bazele trz prefinali mari, care au ?i un termistor de 10k între baze, un fel de dublare a superdiodei. Între emitoarele trz prefinali mici (2SA1123/2SC2831) ?i bazele trz prefinali mari (2SA1112/2SC2592) se mai afl? diode de sens, ca tensiunea de polarizare s? nu o ia invers. A?a sînt ?inu?i deschi?i trz finali (2SA1265/2SC3182). Link spre comentariu
Vizitator rmihai Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 zal sa inteleg ca ai o schema???? de cunosti asa de bine ,inclusiv tranzistoarele daca da poti sa imi trimiti si mie [email protected] Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Spre ru?inea mea, de?i am avut la reparat în decursul timpului, dou? 505 ?i dou? 606, mi-a fost lene s? scot toat? schema la 505 (le-am reparat u?or, iar 606 erau bune, nu aveau funduri, deci o problem? mecanic?), b?nuiesc c? la 707 sînt acelea?i piese, doar tensiunile mai mari. Dac? vrei pot s? pozez schi?a cu etajul final la 505, s? te ajute, restul e destul de simplu, orice schem? de la Technics cu AN7062 în partea de atac, are cam acelea?i piese, numai partea final? difer?. Link spre comentariu
Vizitator rmihai Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 te rog posteaza schema care o ai eu am gasit doar la su-v7 dar care am vazut ca e diferita Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Am scos prin anii 90 numai partea cu trz finali, prefinali, polarizare clasa A ?i superdiod?, mai înainte de asta e partea de atac cu AN7062 ce comand? trz pilot (2SA1123 de regul?), pe ramura + ?i o re?ea simpl? bootstrap pe ramura -. Te po?i uita la orice amplif Technics care are AN7062 pe intrare, vei recunoa?te imediat piesele. Cu scuzele c? e doar atît, iat? s?r?cia: Link spre comentariu
tv1 Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 te rog posteaza schema care o ai eu am gasit doar la su-v7 dar care am vazut ca e diferita The SU-V707 is the export version of the japanese SU-V7Ahttp://www.thevintageknob.org/TECHNICS/ ... UV707.html Technics SU-V505_SU-V505K_service manual Link spre comentariu
Vizitator rmihai Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 mersii pt ajutor (in special ZAL si TV1)sper ca niciodata da nu folosesc aceste scheme Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum