bogdan_ Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 daca se comporta asa si cand e alimentata din 25V atunci nu e problema ca ai tensiunea de intrare prea mica. Eu am vazut la un coleg o sursa din aia facuta(nu kit de la ei, facuta de pe net) si mergea perfect. Stiu ca ramanea foarte stabila tensiunea. Verifica ce au zis cei de la Epsicom. Link spre comentariu
milet Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 da,pai in ideea asta am si cumparat-o,sa fie functionala si aspect frumos..etc.Dar mai ales sa fie stabila.Acuma am observat ca cele doua schema postate de mine la inceputul topicului...difera conexiunea la pinul 4 a lui U1,o sa vad diseara cum e montajul meu.Sper ca asta sa fie.Nu ar avea voi ca la un beculetz din asta mic si cu asa transformator sa scada.Revin diseara! Link spre comentariu
milet Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Domnilor....FUNCTIONEAZA.Intr-adevar,era o greseala pe cblaj:pinul 4 al integratului U1,era conectat gresit.L-am deconectat si pus direct pe iesire la minus....Vreau sa spun ca acuma daca reglez tens la 12.03 si pun becul,imi scade numai la 11.70V...deci e mai ok. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum