CATA2003 Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 mistretzul, uite aici o schem? cu alimentare dubl? +/-96V (poate varia cu 5V în plus sau minus, dup? tens. re?elei sau consum), are 380W/8 Ohmi sau 700W/4 Ohmi. E a doua schem? de sus, dac? vrei am tot pdf-ul, cu cablaje, date, piese, etc. http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=5&t=20181&start=60 numai 380w pe 8 ohmi? la tensiunea asta? si av1000 scoate mai bine probabil 480w , daca tin bine gigant2000 scoate 270w la +-75v UIte ce am gasit prin computer , nebunie curata , nu a fost testat nici de proiectant , acum vreo 4-5 ani vroiau sa-l testeze Link spre comentariu
mistretzul Postat Ianuarie 26, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 50 de tranzistori!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????? tre sa fii nebun de-a binelea sa incerci schema asta sa dai o caruta de bani pe ei si sa ai surpriza ca iau foc toti )) Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Vre?i s? suda?i cu chestia aia sau ce? Ce dracu' faci cu dihania aia? Ce difuzor poate disipa atît amar de putere?? Link spre comentariu
CATA2003 Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Vre?i s? suda?i cu chestia aia sau ce? Ce dracu' faci cu dihania aia? Ce difuzor poate disipa atît amar de putere?? schema e de la un amplificator de 5000w pe canal in bridge cica ar duce 10000w in 2 ohmi daca tin bine minte am toate fisierele lui , mai putin pcb-ul , era facut pentru concerte ... Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 10kW... Ai v?zut vreodat? cum arat? o rezisten?? de re?ou de 2000W? Mie mi-e mil? de bietele difuzoare. Tre' s? fii plecat r?u ca s? faci a?a ceva. Link spre comentariu
CATA2003 Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 10kW... Ai v?zut vreodat? cum arat? o rezisten?? de re?ou de 2000W? Mie mi-e mil? de bietele difuzoare. Tre' s? fii plecat r?u ca s? faci a?a ceva.Bine...hai sa vb , iarasi eu sunt de vina ca aduc subiecte offtopic , dar tu cand mergi la un concert , cu cat crezi ca dau aia acolo cu 2000w?? credema ajunge si la 50 -70000w total , toata treaba e ca sunt mai multe amplificatoare de 3000w, cu asta de 10.000 poti lega mai multe in serie -pararel si nu se prajeste nimic , plus ca o boxa de concert o ataci cu 2000w ....... Imi cer scuze pentru aberatii (sunt cam offtopic , poate din cauza sesiunii) Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Mistretule,Un amplif in clasa G consuma destul de putin din sursa de tensiune joasa.Daca tii av-urile in 8 ohmi ai putea sa mai infigi acolo si alimentarea de tensiune joasa pt ampliful in clasa G.Daca chibzuiesti mai bine problema vei vedea ca per total vei fi mai castigat asa!Recomand schema mea din atasamentul meu e recomandata pt galagizare din mai multe motive:Finali legati la masa => ii prinzi direct de radiator, fara mica si alte complicatiiConexiune paralel a finalilor => nu disipi putere degeaba pe elementele serie care nu se satureaza cu Uce=0VIesire prin condensator: te scapa de protectia la CC, protectie greu de implementat la tensiune asa mare (cam greu sa convingi un releu normal sa intrerupa 100Vcc, ai mari sanse sa se sudeze).Dezavantajul e ca trebui sa pui conzi tzapeni care sa tina la curenti mari.DAca vrei ai putea sa inseriezi secundarele, adica sa pastrezi pe cel de 50V si peste il pui pe cel de 70V, adica sa ai vreo 160V in gol, in sarcina probabil ca va scadea pe la 140. Evident cresti numarul de finali.In 8 ohmi sari de 1kW, ceea ce e destul pentru orice suburi legi pe amplif, traful sa tina.Scheme sunt la qsc pe site in aceeasi topologie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum