gili_vio Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 salutare la toti coolegii am un cas auto care are un integrat final dedicat pe el scrie>pal.005 a si dedesupt un b sau 8 nu sse intelege bine iar linga 22dp9845,cassul auto e fabricat de thailandeji aa scrie pe el si e un pioneer deh-p300r.stie cineva ce final ar fi echivalent sau vreo schema la el?multumesc deocamdata Link spre comentariu
ari_panterra Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 in locul lor eu puneam tda7560(4x45w),tda7384(e mai slab),sunt mai multe care merg,uitate la nr de pini ai pal 05 si cei ai tda(recomandati),daca sunt la fel inseamna ca astia sunt.p.s.am cam uitat care mai merg,sunt mai multi.succes Link spre comentariu
gili_vio Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 in locul lor eu puneam tda7560(4x45w),tda7384(e mai slab),sunt mai multe care merg,uitate la nr de pini ai pal 05 si cei ai tda(recomandati),daca sunt la fel inseamna ca astia sunt.p.s.am cam uitat care mai merg,sunt mai multi.succesmultumec de ajutor se pare ca asta e o sa il cumpar azi Link spre comentariu
ghitab Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Poti sa inlocuiesti dupa cum a zis si @ari_panterra, pe langa 7560,7386 mai poti pune si tda7386. Singura diferenta(pe langa performante bineinteles) fata de PAL005 este pin 25 care la Pal este iesire pt remote/antena, iar la tda e nc.Daca nu ai statie sau antena automata nu e problema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum