Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor ptr echivalare final cas auto pionieer deh-p300r

gili_vio

Postări Recomandate

salutare la toti coolegii am un cas auto care are un integrat final dedicat pe el scrie>pal.005 a si dedesupt un b sau 8 nu sse intelege bine iar linga 22dp9845,cassul auto e fabricat de thailandeji aa scrie pe el si e un pioneer deh-p300r.stie cineva ce final ar fi echivalent sau vreo schema la el?multumesc deocamdata

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gili_vio

2

• ghitab

1

• ari_panterra

1

Top autori în acest subiect

in locul lor eu puneam tda7560(4x45w),tda7384(e mai slab),sunt mai multe care merg,uitate la nr de pini ai pal 05 si cei ai tda(recomandati),daca sunt la fel inseamna ca astia sunt.p.s.am cam uitat care mai merg,sunt mai multi.succes

Link spre comentariu

in locul lor eu puneam tda7560(4x45w),tda7384(e mai slab),sunt mai multe care merg,uitate la nr de pini ai pal 05 si cei ai tda(recomandati),daca sunt la fel inseamna ca astia sunt.p.s.am cam uitat care mai merg,sunt mai multi.succes

multumec de ajutor se pare ca asta e o sa il cumpar azi
Link spre comentariu

Poti sa inlocuiesti dupa cum a zis si @ari_panterra, pe langa 7560,7386 mai poti pune si tda7386. Singura diferenta(pe langa performante bineinteles) fata de PAL005 este pin 25 care la Pal este iesire pt remote/antena, iar la tda e nc.Daca nu ai statie sau antena automata nu e problema.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări