Sandu Magnatu Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Si-a cumparat un prieten de-al meu un tub Mingsound/Panasound care are si amplificator in cutie, dar si-a mai luat si un amplificator separat si vroiam sa va intreb cum ar trebui sa le leg. Amplificatoru are RCA IN, care le duc de la mp3, si ar tebui sa trec de la amplif la tub cu un cablu High Input, ca sa nu teaca si prin ampliful tubului? sau pot folosi Rca OUT-ul de la amplificator? si ar fi absolut necesar sa cumpere kit de cabluri pt el sau poate folosi cablu de 2,5mm? si o siguranta(de 10A ajunge?) si rca-uri mai de calitate si un fir de remote? Multumesc Link spre comentariu
ari_panterra Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 la ce rasnita de subwoofer e,nu stiu ce o sa rezolvi cu cealalta amplificare ,poate sa-l arzi,insa daca vrei sa-l conectezi la ampliful mare,trebuie sa deconectezi firele amplifului din tub de la bornele difuzorului si sa vi cu fire de la celalalt amplif ,direct la bornele difuzorului.pt siguranta de pe firul de la baterie(cea care se monteaza cat mai aproape de baterie)se recomanda valori mai mari sau cel putin egale cu cea a sig amplifului(daca sunt mai multe,suma lor).cablul de 2.5 pt +de la baterie e subtire,pt ce ai tu cam de la 3.5 in sus ca sa stai linistit.succes! Link spre comentariu
Sandu Magnatu Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 stiu ca e o rasnita , dar nu a avut bani de ceva mai calumea, am uitat sa precizez ca amplificatorul si tubul de bas au fost montate pe alta masina, deci merge, proprietarul zice ca nu stie cum erau legate ca un electrician le-o legat, dar isi aminteste ca era un cablu cu mufa de high input, problema acuma e ca nu stie unde l-o pus cablu dupa ce le-o demontat de pe masina, si acuma actualul proprietar cauta innebunit cablu de high input. icon_hang Deci este posibil sa se lege prin high input se pare, dar eu vroiam sa cer parerea voastra, ca nu eram sigur. Link spre comentariu
ionut20 Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 daca vrei sa face treaba serioasa, te duci cu cablurile de semnal mic (rca) de la mp3 in statia separata in low input, si de la bornele de difuzor te duci cu un cablu in interiorul tubul si le legi de difuzor. Celalalte cere sunt prinse le deconectezi. Alimentezi doar statia separata de la baterie si in tub nu intra decat cele 2 fire ce merg pe difuzor.Care e rolul sa amplifici un semnal mic cu o statie, si sa il bagi in high input la alta statie, care il face mic din mare, si il reamplifica ....... Link spre comentariu
Sandu Magnatu Postat Ianuarie 24, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 A gasit pana la urma cablu de high input, dar cu greu ca nu se vinde numa cu statie iar acesta are numa intr-o parte mufa si in cealalta parte sunt numai fire, si merge conectat cu mufa in tub si cu firele la iesirea pt boxe din amplificator si se aude destul de bine(nu l-am putut convinge sa scoatem amplifu din tub) dezavantajul e ca trebuiesc alimentate amandoua si consuma mai mult, dar tot nu sunt lamurit ce cablu de alimentare sa pun, cred ca 3.5 ar trebui sa ajunga pt amandoua nu? si niste rcauri mai scumpe sa fie mai de calitate sau nu conteaza asa mult? Link spre comentariu
ionut20 Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 lasa numai o statie ...... nu amandoua .... ce ati facut acolo se mai numeste si "struto-camila"Cablu de 2.5mm e suficient la cat curent mananca. NU ISI AU ROSTUL AMBELE STATII IN CONFIGURATIA ACTUALA. Link spre comentariu
Sandu Magnatu Postat Februarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2009 A cumparat toate piesele, a luat cablu de alimentare de 3,5mm2, si a mai luat soclu cu siguranta, nedumerirea e ca la magazin i-a spus sa puna siguranta mai mai mare ca la tub, (pana la urma monteaza numai tubul) tubul are pe el siguranta de 20A si la magazin i-a dat siguranta de 30A ca asa e mai bine a spus vanzatoru, dar la un alt magazin spune sa puna exact aceasi valoare cu cea a tubului, adica 20A. Pana la urma cum e mai bine? Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 pune de 25 si gata Link spre comentariu
ionut20 Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 bine si ca la carte este sa puna de 20 de amperi, ca doar nu are asa cadere de tensiune pe cablul de alimentare incat sa ii trebuiasca cu 10 A mai mult sa nu sara siguranta. Link spre comentariu
NeaSuciu Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 am primit si eu de la un prieten amplificatoru dintr-un subwoofer de-asta de 10' si l-am desfcut da am uitat sa ma uit sa vad ce tranzistori are si acuma l-am pus deja in masina, daca a mai avut/desfacut cineva amplificator dinasta vreau si io sa stiu merge in 2ohmi sau risc sa il ard Link spre comentariu
ari_panterra Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 nu merge,are doua etaje in punte(nu stiu sa-ti zic exact ce finali,dar sunt in capsula mica,si sunt f chinezesti ),daca dai tare in el,e posibil sa-l fierbi si pe 4 ohmi,in rest,cat timp merge,bucura-te de el,pt pretul si dimensiunile lui(amplifului) e destul de nervos . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum