Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Din stricaciune in bunaciune

tranzistor

Postări Recomandate

Ce vreau sa fac,desi va atrag atentia ca in dreptul meu scrie"nou intrat in bransa",am un dvd stricat,si m-am gandit dak nu cumva as putea folosi ce mai e bun din el ca sa fac urmatorul lucru:sa folosesc telecomanda cu functiile power si volume la o statie,insa sa folosesc circuitele de la dvd.Pare cam imposibil,dar se poate?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tranzistor

4

• Stefan

2

• TOMITA

2

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

Nu inteleg de ce ti se pare imposibil!Sau nu ai ce face si ai lansat aceasta problema intr-un fel in care sa nu ti se raspunda?Ori poate ca trebuia sa apari cu aceasta tema la incepatori! CU STIMA...

Link spre comentariu
Vizitator greceanu-eduard

E posibil sa folosesti acest dvd pt. functiile : power si volum. Pentru prima functie va trebui acea parte din dvd integrata la partea de sursa a statiei, iar pentru volum, va trebui ca semnalul ce va fi amplificat sa treaca prin montajul de la dvd pe post de preamplificator, asa incat la intrarea in amplif. valoarea semnalului va fi in functie de setarea din telecomanda dvd-ului si implicit si iesirea din statie va fi mai mare sau mai mica.

Link spre comentariu

Aha....nu pare complicat,dar la inceput mi se parea foarte greu,ma apuc de citit sa vad ce gasesc

nu e chiar asa simplu, dar nici imposibil.dupa ce gasesti catalogul de la procesor iti poti forma o idee.
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

s? presupunem c? ai datasheeturile necesare, acum, urm?torul pas: sigur discut?m de un montaj smd... deci, ai cu ce dezlipi-lipi componente smd f?r? s? le strici, fie mecanic, fie electric???

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări