Vizitator kakarot Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 trebuie sa fac aceasta conexiune , sa leg la un calculator 3 sisteme audio 5.1 , pt o cafenea pe mai multe nivele .ma intereseaza sa stiu daca se poate realiza o asemenea legatura si daca da cum ? eventual idei ... pareri in legatura cu acest subiect. multumesc anticipat Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 cu splittere pt fiecare jack Link spre comentariu
harry Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 cu splittere pt fiecare jackSemnalul din PC nu e atat de puternic pentru a sustine 2 sisteme 5.1, d'apai 3...spliterele ies din calcul. eventual un mini-amplif pentru fiecare canal alimentat la usb... Link spre comentariu
mircea888 Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 harry cred ca nu stii ce vorbesti, placa audio suporta mai multe sisteme din astea puse in paralel pe aceeasi iesire, nu se simte nicio diferenta la 2 sisteme(probat) si merg si 3. pana la urma impedanta de intrarea a amplificatorului e destul de mare, punand 3 in paralel face ca aceasta sa scada de 3 ori, insa chiar si asa este mare impedanta. gandeste-te ca placa duce foarte bine casti cu impedanta de 32ohmi. nu ar fi rau sa faci un buffer cu operationale, ideal ar fi sa le alimentezi de la o sursa separata care sa fie stabilizata si bine filtrata. daca tragi alimentare de la sursa pc-ului o sa ai zgomot de fond mare, posibil sa auzi ventilatoarele si HDD-ul. probleme mai mari ar putea sa apara daca folosesti cabluri foarte lungi pentru semnalul de intrare. Link spre comentariu
harry Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 nu zic ca nu le suporta...dar...semnalul ala si asa slab se va imparti pentru cele 3 sisteme...nu e randament maxim... Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 Eu zic s? te mai gînde?ti. Metoda cu splitere merge foarte bine, impedan?a de ie?ire a pl?cii de sunet e mult mai mic? decît impedan?a de intrare au unui 5.1, chiar ?i unul ordinar. Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 mai bine ar fi cu un "miniamplificator" pt fiecare canal ... daca sunt conectate la placa de sunet toate 3 ... se vor auzi mult mai incet decat s'ar auzi unu singur Link spre comentariu
Vizitator khrisstal Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 harry cred ca nu stii ce vorbesti, placa audio suporta mai multe sisteme din astea puse in paralel pe aceeasi iesire, nu se simte nicio diferenta la 2 sisteme(probat) si merg si 3. Diferenta este, dar foarte mica, si anume: se aud putin mai incet fiecare. Calitatea este aceeasi. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Si ce vrei sa realizezi cu atatea sisteme legate impreuna pe acelasi semnal si asa slab? Doar galagie? Link spre comentariu
harry Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 era mai bun un sistem cu 6, max 10 incinte in-wall sau chiar normale decat 3x 5.1...zic eu... Link spre comentariu
carageae Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Ce te intereseaza de fapt? Trei locatii/etaje sonorizate cu 5.1 sau ai ales varianta asta pentru un numar mare de difuzoare?Daca nu tii neaparat la 5.1 poti folosi un miniamplificator stereo (ceva gen TDA2040, care la volum mic/impedanta mare de iesire nu suna asa de rau) de la care sa distribui semnalul catre sateliti si subwoofer cu niste rezistente de 200-500 ohmi. Sistemele astea daca le pui cu intrarile in paralel se si pot perturba intre ele prin buclele de masa care apar.Daca nu ai cumparat inca sistemele scrie-mi si-ti recomand o solutie mai eficienta - ceva gen radioficare. Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Nu ar merge cu un mixer? Eu de ex am Behringer xenyx 1002 si as putea lega un sistem pe main out, un altul pe controol room out si un altul pe iesirea de......casti? .In cazul in care nu ai cumparat inca cele 3 sisteme 5.1, mai bine orienteaza-te spre altceva, sunt difuzoare de tavan pt asa ceva, ar iesi destul de ieftin... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum