Vizitator bebyone Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 doua motive pt a nu le pune pe panoul din spate:1. inestetic dar foarte atragator pentru peronaje dubioase din cartier.2. panoul v-a fi ocupat de 2 diff cu doua cai, JVC, de 10cm diametru pentru medii si inalte care vor veni direct de la cas.amplificatorul este 2*75 W, cu optiune lowpass care are si frecventa de taiere reglabila...60.....500Hz. Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 da..ai dreptate cu aia..ca ti le fura cine apuca. Nu ai putea sa schimbi difurile? sunt si altele are ar merge mai bine in cutii inchise de vol micDaca nu..spor la treaba si auditie placuta Link spre comentariu
Vizitator bebyone Postat Aprilie 11, 2005 Partajează Postat Aprilie 11, 2005 eu zic ca astea sunt destul de bune..... frecventa de rezonanta la 60Hz nu e deloc rau.dar oricand pot aparea surprize.o sa va anunt daca suna bine sau rau.... deocamdata am cumparat suruburi.... perlandez si mocheta! Link spre comentariu
Vizitator bebyone Postat Aprilie 19, 2005 Partajează Postat Aprilie 19, 2005 gata!!!!! am facut proba!!!!!Suna nasol rau de tot...... un bas asa spart nu am mai avut de ceva timp la o incinta, trebuie sa ma duc in bucatarie sa simt ceva frecvente joase.suna mai bine vechile mele boxe, cu difuzoare de 16cm, NONAME si o gaura in carcasa pe post de bassreflex (copiate dupa un model de la sony).ceva e gresit!!!! ce?, nu pot sa pun acum... inca nu mi-am revenit din soc!!!!!dupa atata munca asa un rezultat.... imi vene sa le bag pe foc!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 19, 2005 Partajează Postat Aprilie 19, 2005 pai cutie inchisa asa mica nu prea are cum sa sune basul tare...dar nu dispera...baga-le in masina..vezi cum suna acolo..ca o sa ai castig mare in joase...poate reusesti sa compensezi asa Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 19, 2005 Partajează Postat Aprilie 19, 2005 Am mai repetat-o in alt topic : Oameni buni nu mai dati banii pe porcarii Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Aprilie 22, 2005 Partajează Postat Aprilie 22, 2005 doua motive pt a nu le pune pe panoul din spate:1. inestetic dar foarte atragator pentru peronaje dubioase din cartier.2. panoul v-a fi ocupat de 2 diff cu doua cai, JVC, de 10cm diametru pentru medii si inalte care vor veni direct de la cas.amplificatorul este 2*75 W, cu optiune lowpass care are si frecventa de taiere reglabila...60.....500Hz.*EU iti sugerez folosirea unui panou construit "la comanda" din MDF sau si mai bine un "sanwich" cu spuma expandabila in mijloc (din motive de greutate...) acoperit cu o tesatura acustica, "instralatia" fiind astfel invizibila... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum