pusttiu Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 problema mea e urmatoarea : pe un sistem am sabayon linux, un cont de root si unul de user . toate bune si frumoase contul de root merge f bn, dar cel de user nu mai pot intra pe el. in momentul in care tastez parola apare ca se incarca si apoi revine la fereastra initiala aia cu selectarea userului( asta e in mod grafic) in mod text se intampla la fel scriu userul si parola, intru in cont dar cind dau orice comanda ma da afara. cum pot sa recuperez acel cont? sa il fac sa mearga ca la inceput, sau chiar mai bn sau daca fac alt user pot copia setarile de la cellalt? cam cum se face in windose. Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Cred ca ai intrat ca root si ai sters acel cont de user, deci si setarile...nu mai poti decat sa creezi din nou un cont de user :cry: Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 dac?-l ?tergea, nu mai intra deloc în cont!!!eu zic s? copiezi ce vrei s? p?strezi din contul de user, s?-l ?tergi de tot, ?i s?-l refaci... Link spre comentariu
pusttiu Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 de sters nu l-am sters sunt sigur. probabil una din setarile de la placa video sau ceva era gresit. as copia , dar ns ce sa copii ca sa paterse link-urile si documentele pe care le aveam salvate pe acel cont. poate i-mi zice si mie cineva cum vad cit spatiu mai am liber pe partitia de linux? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum