Vizitator andrei.caruntu Postat Aprilie 5, 2005 Partajează Postat Aprilie 5, 2005 salutari, zilele trecute m-am pomenit la usa cu un prieten care mi-a adus un video hitachi vt-416e care e busit rau de tot (nu mai stii ce piese a avut inanuntru).rugamintea mea este urmatoarea, cine ma poate ajuta si pe mine cu o schema , ca tare am nevoie de una.multumesc! Link spre comentariu
RealAlex Postat Aprilie 5, 2005 Partajează Postat Aprilie 5, 2005 Sal, incearca la http://www.eserviceinfo.com Bafta Link spre comentariu
Vizitator andrei.caruntu Postat Aprilie 5, 2005 Partajează Postat Aprilie 5, 2005 nu dau de ea Link spre comentariu
Tavi Postat Aprilie 6, 2005 Partajează Postat Aprilie 6, 2005 am scheme pentru urmatoarele variante de vcr hitachi nasparlii daca te ajuta cu ceva : vt 420 , 426 , 427 , 430 Link spre comentariu
Vizitator andrei.caruntu Postat Aprilie 6, 2005 Partajează Postat Aprilie 6, 2005 Eu am probleme cu uP-ul.daca macar un uP-ul de la modelul vt 420 se potriveste cu cel de la vt-416e at s-ar putea sa ma ajute foarte mult schemamerci Link spre comentariu
RealAlex Postat Aprilie 6, 2005 Partajează Postat Aprilie 6, 2005 da-i adresa de email sa ti le trimita, au mai fost discutiile astea si iar se supara Link spre comentariu
Vizitator andrei.caruntu Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 multumesc am sa urmez sfatul tau Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum