cioarga Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 unde se mai gasesc curele pt cas ?un magazin ,cevamultumesc Link spre comentariu
mariancalinescu Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Tehnoelectric Oradea. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 ce fel de curele , domnule....k domeniul e vast...?1-- ce forma are sectiunea....adica patrat , trapez , cerc sau plata...?2-- dimensiunile sectiunii , obligatoriu...3-- diametrul curelei sau perimetrul , daca e deja rupta...spuneti-mi asta si va indrum eu... Link spre comentariu
cioarga Postat Aprilie 13, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2009 curele patrate de 1-2 mm patratidomensiuni diverse , nu am nevoi de o dimensiune anume , in functie de nevoiam gasit in cluj la o firma dar nu se vand numai la set de 100 buc din fiecare dimensiune si nu am ce face cu atateaaveti dumneavoastra la vanzare sau stiti ceva magazin ??? multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum