aeromania Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Salutari. Ca tot omul am si eu un PC cu tv out, dintr-un video mai vechi un modulator RF(frecventa canalului ajustabila).Problema la care cer un ajutor din partea voastra este urmatoarea: as dori ca acel semnal (iesire modulator RF) sa il insumez peste semnalul primit de la cablu (respectiv UPC), pentru a viziona filmele si in alta parte decat in camera cu calculatorul, pe celelate televizoare din casa. Cateva cerinte: sa nu bruieze semnalul existent acesta fiind deja de o calitate medie, si nu as vrea ca vecinii din cartier sa urmareasca ceea ce transmit eu. Daca are cineva vreo idee de un sumator sau ceva de genul asta (ori de cumparat ori de realizat). Multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
Eugenn Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Pentru sumare se poate folosi un splitter/combiner cu rezistente, pentru 75Ohm, pus invers, adica intrarile vor fi cele 2 iesiri ale splitterului, preferabil cumparat. http://www.microwaves101.com/encyclopedia/Resistive_splitters.cfm Pentru a izola de restul retelei, ar trebui pus un amplificator intre CATV si intrarea in splitter/combiner, cu 1-2 tranzistori. In functie de nivelul semnalului de CATV, dupa amplificare poate rezulta un semnal prea mare. Se poate adauga un atenuator inainte sau dupa amplificator, in functie de calitatea semnalului, pentru a nu strica raportul semnal zgomot / a nu supraincarca amplificatorul. Acest atenuator va creste izolatia. Ar mai fi varianta cu un filtru care sa rejecteze semnalul de la modulatorul TV spre CATV, dar trebuie acordat precis. http://www.ifwtech.co.uk/g3sek/swxfiltr/swxfiltr.htm#4. Link spre comentariu
CV-03-BTF Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Salut.. de aceiasi problema ma lovesc si eu... numai ca doresc sa "sumez " semnalul de la 3 modulatoare(pentru un sistem de supraveghere video )Am aleas aceasta varianta intrucat camerele trebuie amplasate la o distanta destul de mare una de cealalta iar semnalul de la fiecare camera trebuie sa fie disponibil in mai multe televizoare.!!! ....Intrebare : in cazul in care voi aplica primului modulator la intrarea de antena semnalul CATV " in serie " va scapa inapoi catre retea semnalul..???Pentru urmatoarele voi folis spliter.2 ma ajuta cineva sa identific tensiunile de alimentare la un model mai vechi de modulator..??? La cel patratos, cu 5 pini , am schema : video ; audio ; +5v ;NC ;+5v ( dar mai am un model lunguet cu 4 pini si nu stiu daca una din cele 2 alimentari este de 12 v si care anume... ( nu reusesc sa incarc o foto ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum