Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am nevoie de ajutor ....

Vizitator Anakinus

Postări Recomandate

Vizitator Anakinus

Salut

Deci dabia am inceput sa fac programare cu Proton Pic Basic Plus si am dat peste o eroare :cry:

Deci am scris cu ajutorul Help-ului urmatorul cod :http://img80.imageshack.us/my.php?image=codulqi5.png

si am primit urmatoarea eroare cand am dat sa compilez :http://img88.imageshack.us/my.php?image=eroareajd9.png :sparge:

VA ROG SA MA AJUTATI SI PE MINE ...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• crispus

2

Chiar nu stie nimeni cum sa rezolva? haideti plz ca trebuie sal fac .... :tv

Pe primul calculator ce windows ai? Tot Vista? Ai avut installer pentru el, sau doar ai copiat programul?Ai varianta lite sau cea full? În varianta lite nu merg decat vreo 4 microcontrollere.
Link spre comentariu

N-am instalat PIC Basic, nu am varianta full, dar mi se pare ca fie n-ai instalat dintr-un cont de administrator, fie incearca accesul la un fisier/port si nu-l gaseste sau n-are drepturi.

Din cate am mai gasit pe net, unii spun ca daca e activat si ai licenta, pe vista merge daca te loghezi cu drepturi de admin.

Asigura-te ca ai o licenta valida, ca ai instalat dintr-un cont de administrator si revino cu feedback.

Link spre comentariu
Vizitator Anakinus

Deci am scris eu propiul meu cod ... si am dat sa compilez pe Windows Vista si scrie acolo PLEASE WAIT .... stau putin si porma imi da eroarea aceia cu CLOSE PROGRAM .... any help? sau cel putin alt program cu care as putea compila ? pentru PIC16F84AMultumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări