Vizitator viorel vergea Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Am o mare rugaminte!Cinema poate ajuta si pe mine.Sunt nevoit,(nu dim motive de castiguri financiare)sa modifi destul de des km. de pe un bord de logan..As avea marea rugaminte daca este posibil, sa ma invete si pe mine cineva cum se procedeaza , de ce anume am nevoie si sfaturi pentru a realiza acest lucru.Am fost la cineva care face asta dar e destul de scump si tebuie sa fac asta des.Multumesc anticipat pentru ajutor. Link spre comentariu
ianacosti Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 La fiecare modificare de km trebuie sa demontezi tabloul de bord si sa dezlipesti un integrat smd si sa-l lipesti la loc.Dupa 2-3 dezlipiri se strica cablajul si nu prea merita.Vrei sa-i modifici in plus sau in minus? Link spre comentariu
ssilvviu Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Esti platit la km? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Nu prea e in regula subiectul asta. Se inchide. Cine doreste deschiderea sa ia legatura cu Vasile, proprietarul forumului. Link spre comentariu
Postări Recomandate