Vizitator r3vo Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Salutare! sunt nou pe acest forum, nu de foarte mult timp mi-a venit o idee interesanta (dupa parerea mea). Vreau sa construiesc un montaj din LED-uri de 5 mm care sa aibe 2x13x18 adica ''2 LED-uri latime 13 inaltime si 18 lungime''. Toate LED-urile sa fie de culeare albastra, mai putin cele din varf care vor fi rosii. Vreau ca sa le pot lega la PC prin port USB si sa il asociez mai intai cu vinamp (apoi eventual si cu alte programe) si LED-urile sa se aprinda si sa se stinga dupa ritmul muzicii ca Sprectrum Analyzerul din vinampAm cunstinte nu foarte avansate de electronica ("adica stiu cu ce se manaca") si cunostinte avansate de programare.problema e ca nu stiu de unde sa incep, am vazut niste chestii interesante car s-ar putea sa ajute, cuburi de LED, care functioneaza aproape la fel ...A mai facut cineva asa ceva ? poate cineva sa ma ajute ? orice ajutor este binevenit Link spre comentariu
NumLock Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 s-a mai discutat pe aici. daca detii cunostinte avansate de programare... Link spre comentariu
Mindware Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 la ce te referi cand spui acel "2x"?vrei un paralelipiped?dc?incearca sa ilustrezi cumva grafic aranjarea in spatiu a LED-urilor,ptr ca ,daca e cum imi imaginez eu...nu vad rostul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum