Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LED-uri pe ritmul muzicii

Vizitator r3vo

Postări Recomandate

Salutare! sunt nou pe acest forum, nu de foarte mult timp mi-a venit o idee interesanta (dupa parerea mea). Vreau sa construiesc un montaj din LED-uri de 5 mm care sa aibe 2x13x18 adica ''2 LED-uri latime 13 inaltime si 18 lungime''. Toate LED-urile sa fie de culeare albastra, mai putin cele din varf care vor fi rosii. Vreau ca sa le pot lega la PC prin port USB si sa il asociez mai intai cu vinamp (apoi eventual si cu alte programe) si LED-urile sa se aprinda si sa se stinga dupa ritmul muzicii ca Sprectrum Analyzerul din vinampAm cunstinte nu foarte avansate de electronica ("adica stiu cu ce se manaca") si cunostinte avansate de programare.problema e ca nu stiu de unde sa incep, am vazut niste chestii interesante car s-ar putea sa ajute, cuburi de LED, care functioneaza aproape la fel ...A mai facut cineva asa ceva ? poate cineva sa ma ajute ? orice ajutor este binevenit

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• NumLock

1

• Mindware

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări