NAUI Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 As dori sa fac un montaj cu 50-60 LED-uri IR pentru a suplimenta ledurile de la o camera de supraveghere.Cine poate sa ma ajute cu o schema .Multumesc Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 se gasesc proiectoare in infrarosu. trebuie sa folosesti nidte leduri IR cat mai puternice. http://english.cxem.net/infrared/ir12.php (se poate adapta la cate leduri doresti) Link spre comentariu
NAUI Postat Ianuarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Multumesc, pot sa pun mai multe LED_uri? 50-60? Trebuie sa modific ceva la schema? Eu fac electronica doar hobby, asa ca rugamintea mea este sa fi ingaduitor si rabdator cu mine.De fapt ce vreau sa fac. Am la birou o camera de supraveghere si as vrea sa fac acest montaj ca pe timpul noptii in caz de efractie sa fie imaginea mai luminoasa. Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 legi 4 leduri in serie si faci 15 astfel de grupuri dupa care le legi in paralel si le atasezi la montajul ala.dar trebuie sa ai idee si despre ledurile IR care le cumperi, adica tensiune de deschidere si curentul absorbitoricum tranz. ala rezista pe la 5A dar in functie de leduri trebuie dimensiunata rez de limitare pe fiecare grup. Link spre comentariu
NAUI Postat Ianuarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 multumesc, ma apuc de treaba daca imi prind urechile te mai deranjez.Am gasit leduri L-35F3 Link spre comentariu
Vizitator franzy Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Salut.Aceeasi dilema o am si eu.Numai ca sunt c-am analfabet in cititrea acestor scheme.Daca m-ai putea ajuta sa o desenezi in paint cim vine.unde duce fiecare conector,ce pierse vin acolo.Ti-as fi recunoscator daca m-ai ajuta.Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum