Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Iluminare in Infrarosu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• NAUI

3

• Stefan

2

Top autori în acest subiect

Multumesc, pot sa pun mai multe LED_uri? 50-60? Trebuie sa modific ceva la schema? Eu fac electronica doar hobby, asa ca rugamintea mea este sa fi ingaduitor si rabdator cu mine.De fapt ce vreau sa fac. Am la birou o camera de supraveghere si as vrea sa fac acest montaj ca pe timpul noptii in caz de efractie sa fie imaginea mai luminoasa.

Link spre comentariu

legi 4 leduri in serie si faci 15 astfel de grupuri dupa care le legi in paralel si le atasezi la montajul ala.dar trebuie sa ai idee si despre ledurile IR care le cumperi, adica tensiune de deschidere si curentul absorbitoricum tranz. ala rezista pe la 5A dar in functie de leduri trebuie dimensiunata rez de limitare pe fiecare grup.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator franzy

Salut.Aceeasi dilema o am si eu.Numai ca sunt c-am analfabet in cititrea acestor scheme.Daca m-ai putea ajuta sa o desenezi in paint cim vine.unde duce fiecare conector,ce pierse vin acolo.Ti-as fi recunoscator daca m-ai ajuta.Multumesc. :aplauze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări