Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

microfon unitra tonsil

Vizitator liviu_bug

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• junior

5

• Stefan

4

• ratza

1

• Lyvyutzu

1

Top autori în acest subiect

nu se arde placa doar ca nu se aude. nivelul la iesirea microfonului e mult prea mica pentru placa de sunet.am incercat si eu acum ceva timp pe placa de sunet un astfel de microfon si se auzea f incet.

Link spre comentariu

as vrea si eu sa stiu daca la acest microfon merge sa ai pau o mufa de 3,5mm ca sa il bag la pc. Si daca merge , cum sa leg mufa. multumesc

Am modificat si eu un mic (tot de genu asta) sa se auda la pc . Am desfacut capul lui si i-am scos 'microfonul cu bobina' si am pus unul de la casti cu pastila piezo . Am pus un jack si gata mic-ul . Se aude super iti garantez...incearca si ai sa vezi. Salut
Link spre comentariu

Daca vrei sa incerci fara nici un preamplificator legi firul ala mai gros (de la microfon , neizolat ) la masa mufei jack . Masori cu un ohmetru rezistenta dintre firul mentionat mai sus si celelalte doua fire .Ar trebui sa obtii o rezistenta de cateva sute de ohmi respectiv 5K (daca mai tin bine minte ). Legi unul din firele astea doua ( parca un fir alb si unul verde ) la cele 2 conexiuni libere ala mufei jack .O sa ai acelas semnal pe ambele canale .Introduci mufa jack in mufa LIne-in or MIC a placii de sunet.

Link spre comentariu
Vizitator liviu_bug

ma apuc de treaba va anunt daca merge

l.e: sunt 3 fire(alb , verde , maro) plus masa tot asa le leg?

l.l.e:il vede ca "stereo line in" cred ca nu am legat bine firele, mai incerc odata

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări