Vizitator liviu_bug Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 as vrea si eu sa stiu daca la acest microfon merge sa ai pau o mufa de 3,5mm ca sa il bag la pc. Si daca merge , cum sa leg mufa. multumesc Link spre comentariu
junior Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Nu prea merge , trebuie un preamplificator ori racnesti in el ca sa se auda ceva . Link spre comentariu
Vizitator liviu_bug Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 a deci ar insemna sa urlu eu mai tare decat boxele in sine , totusi am vazut un adaptor pentru 3,5 azi la 5 lei. Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 excat cum a spus si junior ! acela este un microfon cu bobina, cel de calculatoare fie are premplificator fie este piezoelectricsau cred ca spun tampenii Link spre comentariu
Vizitator liviu_bug Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 deci riscam sa ard placa audio pe care azi am loat-o! cred ca pe el scrie cos de gunoi! Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 nu se arde placa doar ca nu se aude. nivelul la iesirea microfonului e mult prea mica pentru placa de sunet.am incercat si eu acum ceva timp pe placa de sunet un astfel de microfon si se auzea f incet. Link spre comentariu
Vizitator liviu_bug Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 este o optiune in setari la placa , care dadea sa amplifice sonoru venit din microfon "noise suspension" sau ceva de genu asta Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 noise suspension suna a reducera zgomotului de fond. Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 deci riscam sa ard placa audio pe care azi am loat-o! cred ca pe el scrie cos de gunoi!Nu-l arunca, e super microfonul. F?-i un preamplificator c? merit?. Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 as vrea si eu sa stiu daca la acest microfon merge sa ai pau o mufa de 3,5mm ca sa il bag la pc. Si daca merge , cum sa leg mufa. multumescAm modificat si eu un mic (tot de genu asta) sa se auda la pc . Am desfacut capul lui si i-am scos 'microfonul cu bobina' si am pus unul de la casti cu pastila piezo . Am pus un jack si gata mic-ul . Se aude super iti garantez...incearca si ai sa vezi. Salut Link spre comentariu
junior Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Daca doresti sa il folosesti numai pentru voce sa stii ca merge binisor .Are caracteristica bidirectionala si tranformator de iesire . Sa nu faci prostia sa sufli direct in el ( eu asa l-am stricat pe al meu ) . Eu am facut preamplificatorul asta si merge destul de bine : http://english.cxem.net/preamplifier/preamplifier5.php Link spre comentariu
Vizitator liviu_bug Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Daca doresti sa il folosesti numai pentru voce sa stii ca merge binisor .Are caracteristica bidirectionala si tranformator de iesire . Sa nu faci prostia sa sufli direct in el ( eu asa l-am stricat pe al meu ) . Eu am facut preamplificatorul asta si merge destul de bine : http://english.cxem.net/preamplifier/preamplifier5.phpda totusi cum se leaga mufa de 3,5? Link spre comentariu
junior Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Daca vrei sa incerci fara nici un preamplificator legi firul ala mai gros (de la microfon , neizolat ) la masa mufei jack . Masori cu un ohmetru rezistenta dintre firul mentionat mai sus si celelalte doua fire .Ar trebui sa obtii o rezistenta de cateva sute de ohmi respectiv 5K (daca mai tin bine minte ). Legi unul din firele astea doua ( parca un fir alb si unul verde ) la cele 2 conexiuni libere ala mufei jack .O sa ai acelas semnal pe ambele canale .Introduci mufa jack in mufa LIne-in or MIC a placii de sunet. Link spre comentariu
Vizitator liviu_bug Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 ma apuc de treaba va anunt daca merge l.e: sunt 3 fire(alb , verde , maro) plus masa tot asa le leg? l.l.e:il vede ca "stereo line in" cred ca nu am legat bine firele, mai incerc odata Link spre comentariu
petre_s Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 este microfon cu iesire balansata daca nu ma insel.. nu prea poti sa il legi direct, trebuie facut acest preamp http://sound.westhost.com/project66.htm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum