Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programator super fain

Badman

Postări Recomandate

• Răspunsuri 214
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bbogdanmircea

29

• kinderu56

19

• manolo

17

• adicontakt

13

merge...si nu mergeAdica aplicatia pickit2 recunoaste picul si il citeste.Cand insa dau write imi da eroare la nush ce adresa de memorie deci nu pot sa-mi dau seama daca merge sau nu.

Link spre comentariu

O sa masor niste tensiuni pe acolo daca poti sa-mi sugerezi care si in ce moment sau cum sa dau comenzi de testare din soft?Din pacate mi s-a terminat si bateria de la multimetru deci va trebui sa-i caut o baterie de 9 V.

Link spre comentariu

Ai un talent de a evita raspunsurile ceva de invidiat,uite o pozapost-18416-139829287976_thumb.jpgNu am masurat nicio tensiune,nu am multimetru :101 Probabil s-au terminat si bateriile de la "pozar" :rade:

Link spre comentariu

Verifica continuitatea traseelor, din poza atasata se observa ca sunt cateva trasee intrerupte, vezi zonele incercuite de mine cu rosu. :)

Poate mai sunt si altele.

Posted Image

Link spre comentariu

Ok I'll do that, deci tot ar trebui sa-mi iau baterie la multimetru pana la urma...Ce vream sa va intreb, puteti sa-mi explicati asa rapid de unde citeste programul tensiunea aia de 3.2 si cum se formeaza ea? Poate nu e ok ceva pe partea de circuit unde se formeaza acea tensiune ca sa verific...

Link spre comentariu

Pai tensiunea aia este VDD.Baga o poza si cu partea cu piese.Treci pe la mine sa-ti dau o baterie,am luat de la Hornbach 3buc Varta cu 16 ron.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări