manolo Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Da ,cauti pe net pikit2 Link spre comentariu
bbogdanmircea Postat Iulie 15, 2011 Partajează Postat Iulie 15, 2011 merge...si nu mergeAdica aplicatia pickit2 recunoaste picul si il citeste.Cand insa dau write imi da eroare la nush ce adresa de memorie deci nu pot sa-mi dau seama daca merge sau nu. Link spre comentariu
manolo Postat Iulie 15, 2011 Partajează Postat Iulie 15, 2011 Ce tensiune iti afiseaza?Pune o poza cu montajul ,fata verso si o captura de ecran. Link spre comentariu
bbogdanmircea Postat Iulie 15, 2011 Partajează Postat Iulie 15, 2011 O sa masor niste tensiuni pe acolo daca poti sa-mi sugerezi care si in ce moment sau cum sa dau comenzi de testare din soft?Din pacate mi s-a terminat si bateria de la multimetru deci va trebui sa-i caut o baterie de 9 V. Link spre comentariu
manolo Postat Iulie 15, 2011 Partajează Postat Iulie 15, 2011 Ai un talent de a evita raspunsurile ceva de invidiat,uite o pozaNu am masurat nicio tensiune,nu am multimetru Probabil s-au terminat si bateriile de la "pozar" Link spre comentariu
bbogdanmircea Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 gata am pus si poza Link spre comentariu
manolo Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Pai cu tensiunea aia nu faci nimic.Da o poza cu montajul? Link spre comentariu
bbogdanmircea Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Buna treaba...inca un montaj care nu merge o sa cumpar o baterie la multimetru si dup-aia incep sa te intreb ce sa masor pe acolo... Link spre comentariu
manolo Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Daca nu pui o poza fata verso la montaj ,poti sa iei si 10 baterii Link spre comentariu
bbogdanmircea Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Pai pun diseara cand ajung pe acasa, poze filmulete tot ce vrei tu numai sa-l fac sa mearga... Link spre comentariu
bbogdanmircea Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 [/img] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Link spre comentariu
GeoMar Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 Verifica continuitatea traseelor, din poza atasata se observa ca sunt cateva trasee intrerupte, vezi zonele incercuite de mine cu rosu. Poate mai sunt si altele. Link spre comentariu
bbogdanmircea Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 Ok I'll do that, deci tot ar trebui sa-mi iau baterie la multimetru pana la urma...Ce vream sa va intreb, puteti sa-mi explicati asa rapid de unde citeste programul tensiunea aia de 3.2 si cum se formeaza ea? Poate nu e ok ceva pe partea de circuit unde se formeaza acea tensiune ca sa verific... Link spre comentariu
manolo Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 Pai tensiunea aia este VDD.Baga o poza si cu partea cu piese.Treci pe la mine sa-ti dau o baterie,am luat de la Hornbach 3buc Varta cu 16 ron. Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 3v3 e stabilizata din 5v de la usb Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum