Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programator super fain

Postări Recomandate

Fratilor ce tot spuneti acolo puteti vorbi si voi mai pe inteles.Eu nu ma pricep la electronica, vreti sa spuneti ca schema nu este ok si trebuie modificata?Eu deja am inceput sa lipesc componentele pe ea...N-am inteles nimic din ultimele 2 posturi...Ar fi al doilea programator pe care nu reusesc sa-l fac...va rog spuneti-mi daca schema asa cum este ea postata nu e ok.Desi nu am auzit pe nimeni sa spuna treaba asta pe acel forum.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 214
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Ok am inteles nu e problem.Ti-am spus ca nu ma pricep si de aia te-am intrebat sa-mi zici cum se numesc piesele care ar trebui schimbate in caz ca nu merge. O sa pun ce zice pe schema si daca nu merge fac cum zici tu, poti sa-mi dai denumiri ptr MOSFET-ul care trebuie schimbat? De asemenea adicontackt a spus ca diodele nu sunt bune pot sa-mi spui ce ar trebui sa iau.Vreau sa dau comanda pe net de m multe piese care imi lipsesc si vreau sa iau si piesa din schema dar si alternativa ca sa am cu ce inlocui. Din pacate in Iasi toate magazinele pe care le stiu sunt cam de 10 ori mai scumpe decat pe internet asa ca prefer sa astept pana imi vine comanda.1 x 1/4W4.7K 1 x 1/4W12K 10 x BAT85S-TR 1 x IRF9Z34NPBF 1 x 1/4W2.7K 1 x 1/4W33K 2 x 1/4W33R 1 x BAT85S-TR 1 x 1N5819 1 x 20.00M HC49-S Cam asta e lista cu ce vreau sa iau pana acum, normal ca o sa fie alte cantitati probabil 10 sau 100 la rezistente si de adelectroAsadar cum se numeste mosfetul pe care ar trebui sa-l inlocuiesc?Multumesc anticipat!

Link spre comentariu

Salut,

La ce vrei sa faci BAT85 merge inlocuita cu 1N5819 (poate chiar si 5822).

Recomandarea lui manolo o sustin si eu referitor la BS-uri in plus.

Poti sa le distrugi foarte repede chiar atunci cand le cositoresti (temperatura).

Bobina nu este chiar asa critica la valoare. O ia din loc si cu un mic plus sau minus.

Am vazut clone pe net si cu bobina facuta pe inel de ferita.

Succes

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări