spark Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Ok domnilor am sa pun cablu pamblica Dar cam tirziu , s-a ""bulit"" firmware-ul la unul din cele doua mc 4550-877A am folosit un programator jdm cu ICProg , si la mc877A (cel original din ICD2) imi dadea eroare ""evaluare ID componenta lipseste" am sa le programez din nou va multumesc ---o zi buna Link spre comentariu
spark Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 O intrebare va rog ce inseamna ""evaluare ID componenta lipseste" atunci cind incarc un hex in soft sau "" lipseste data address xxxxh (ex:0011h"") cine are hex-urile pentru 16F877A si 18F4550 de la programatorul ICD2-USB_Prog.-Debug multam _o zi buna Link spre comentariu
vcdec Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 Aveti hex-urile pe mail, le-ati receptionat? Care e stadiul depanarii? Link spre comentariu
N47D20 Postat Iunie 28, 2015 Partajează Postat Iunie 28, 2015 Buna.Am o intrebare, sper sa nu fiu off topic.-pickit2 poate programa memorii 93C56, din ce am vazut eu in lista poate programa 93LC56 si cer ajutor cei mai priceputi in acest domeniu pentru aceasta clarificare.multumesc Link spre comentariu
Kreator Postat Octombrie 18, 2015 Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Intrucat s-au schimbat link-urile catre cele doua programatoare realizate, aici gasiti cele doua programatoare pe care le folosesc in prezent: programatorul JDM si clona PicKIT2. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum