Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programator super fain

Postări Recomandate

• Răspunsuri 214
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator cblasiu

Salut la toata lumea. Mi-am facut si eu un programator de PIC-uri pe USB, schema cu FET-uri de pe mcuhobby. Am programat cu el PIC 16F628A cu succes. Am vrut sa programez 12F629 si nu merge. L-am programat cu programatorul JDM ,cu succes, apoi l-am bagat in cel USB, l-am citit,parea OK, apoi l-am sters ,am incercat sa-l rescriu si nu a mers. Nici valoarea osccal-ului nu mai era cea care trebuie. L-am pus din nou in programatorul JDM, l-am programat din nou,OK. Am incercat din nou cu cel USB acelasi rezultat, la citire e OK,dupa stergere nu mai pot face nimic cu el. Luminati-ma si pe mine, va rog. Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...

Am realizat si eu programatorul din link-ul mentionat de useri maxente si winston si am urmatoarea problema : led usb sta permanent aprins, cel rosu busy clipeste iar in fereastra de dialog apare mesajul: pickit 2 not found check usb connexion and use tools check communication to retry. Am instalat programul de la microchip 2v2.61 iar pe calc am win 7 ultimate 64bits. Putin sprijin pentru a-l face sa lucreze? Multumesc!

Link spre comentariu

Cablul e bun, mufa e noua la pinii 19,20 am 5,04V, dupa bobina am 4,8V. Am verificat de scurturi sau lipituri reci. Cu sau fara integrat in soclu, pentru programat, 18f2550 e nou, mesajul e acelasi led usb verde aprins permanent, led busy rosu pulseaza. Tranzistorii sunt cei originali din schema 2n...

Link spre comentariu

eu am pisele exact ca pe schema originala si tranzistoarele mele sunt exact ca ale lui si merge .... prima grseala care o vad este : ce cauta jumperul ala pus din dreapta sus , si o intrebare PIC de pe placa are hex-ul pus in el sau e nou (gol fara hex)jumperul ala trebuie pus acolo numai la 12F si 14F

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări