Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programator super fain

Postări Recomandate

• Răspunsuri 214
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Schema de la clona de Pickit 2 varianta cu FET este perfect reproductibila si functioneaza perfect. Eu am folosit bobina de 680uH dar am inteles ca merge si cu 470uH.Montajul facut de tine seamana cu cel facut de mine acum vreo 20 ani. Din poza nu inteleg mare lucru asa ca recomandarea mea este sa folosesti o lupa si un multimetru cu buzzer si sa verifici daca sunt scurtcircuite intre trasee si continuitatea lor. Eventual sa rogi vreun prieten sa verifice cu poza cablajului in fata ca e mai bine. Si eu mai patesc sa uit sa trasez vreun traseu sau sa-l desenez aiurea si observ greseala abia dupa o pauza de cateva zile. Pentru simptomul de Vdd 2,5V e clar ca undeva ai consum exagerat de mare sau daca montajul este ok dupa inlocuirea lui Q1 poate fi portul USB. Porturile USB au pe alimentarea de 5V o rezistenta care limiteaza curentul la cca. 500mA si poate sa intamplat ceva cu acel port cand ai testat fara PIC18F2550. Cine stie.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator CrisanVasile

Am si eu o mare rugaminte.Ce programator as putea folosi pentru a introduce codul pe un PIC16f1937.Va multumesc frumos de tot si va doresc o seara placuta.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Am si eu o mare rugaminte.Ce programator as putea folosi pentru a introduce codul pe un PIC16f1937.Va multumesc frumos de tot si va doresc o seara placuta.

Cipul 16F1937 si se poate programa cu o clona PICKIT2 ce poate programa cipuri la 3.3v sau un programator original Pickit2 sau Pickit3. :pandaci
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări