Gerula Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Am un laptop care nu are iesire S-video. Cum pot face sa vad un film pe un TV normal, vreu sa spun care are in Antena, un Euroscart si cam atat.Adica nu are intrere monitor.Am porbat un laptopt cu iesire S-video, dar se vedea foarte prost pe televizor. Link spre comentariu
nelu57 Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 ?i atunci de ce mai dore?ti s? ie?i pe ecranul unui TV ? poate doar c? este mai mare ? Eu cred c? o solutie cât de cât rezonabil? ar fi un TV...lcd cu intrare pc...asta doar ca sa vezi ceva filme de pe portabil. Baft?. PS. ?i cum ai probat laptopul cu s-video ?...cum l-ai legat la TV...? ai facut ARTIZANAL ceva adaptare intre s-video DE LA LAPTOP si euroscartul de la Tv... SAU AI FOLOSIT UN CABLU SPECIAL...? Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 po?i c?uta de vânzare adaptoare vga2tv (scart sau video), sau po?i încerca s? faci tu un adaptor... mai multe am?nunte: http://www.epanorama.net/circuits/vga2tv/index.html (iar google î?i mai g?se?te asemenea scheme...) Link spre comentariu
nelu57 Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 M??????????iii nu citi?i tot de la început ???...singur a zis c? ce a v?zut nu i-a pl?cut....gata... ... Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 s-video nu e tot una cu vga!!! pân? ?i schema finlandezului e cam m?ri?oar?... trebuie doar adaptate corect nivelele RGB ?i luminan?? de la vga la nivelele necesare la scart. în unele cazuri e necesar? ?i o sincronizare suplimentar?, în func?ie de tipul pl?cii video...oricum... cui î?i închipuie c? e suficient un cablu, fie el ?i ecranat... Link spre comentariu
Gerula Postat Ianuarie 17, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Nelu57 nu este frumos din partea ta ca nu ii lasi pe ceilati usei sa ma ajute, ca ai dedus tu ca am scis ceva neclar. Am sa clarific pentru tine: 1. Am un laptop cu VGA out, adica portul din imagine ( nu este poza laptopului meu): http://www.ust.hk/itsc/classroom/notebo ... a_port.jpg In acest caz vreau sa vad imaginea pe TV. Motivul este simplu: Ecranul TV este mult mai mare, si - cred eu - televizorul (tub CRT) este mai stralucitor decat monitorul laptopului (LCD). 2. Am facut proba cu un alt laptop care are - eu nu ii zic TV out, ci S-video out: http://www.coloredhome.com/video/s-video_PC.JPG Si nu am numit tv out pentru ca nu se injecteaza semnal pe intrarea antenei, ci televizorul trebuie sa aiba intrare speciala S-video. In cazul meu a avut Euroscart: Am folosit adaptorul asta de care nu am fost multumit: http://www.shopmania.ro/magazin~online- ... 30614.html ------------------------------- Si, in sfarsit, spuneti-mi de unde pot sa cumpar acel adaptor VGA ->TV Link spre comentariu
Gerula Postat Ianuarie 17, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Ag gasit ceva, si imi cer scuze ca nu am cauta mai mult pe Goog http://www.altshop.ro/convertor-vga-in- ... -1584.html Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 dupa ce arunci pe chestia aia 150lei imi zici si mie cum se vede, ca am avut si eu o chinezarie identica cu aia (mai ieftina ca pret) si stiu despre ce vorbesc. are o intrare VGA (cu iesire pentru un monitor aferent) si out Svideo si video complex pe rca-ul ala. pe latura cealalta erau niste butoane cu "zoom" numai stiu ce si avea un meniu interesant dar cam atat. vezi daca are alimentatorul inclus, si pe parte cu mufa de alimentare (latura mica opusa celei cu mufa vga) are si un switch cu 2 comutatoare mici (dip switch parca ii zice) din care selectezi norma (pal-ntsc-secam sau vezi ce mai scire pe spate) am mai incercat sa le explic si altora ca de la vga la video complex nu se vede bine ca pe un monitor extern (deci nu cel de la laptop), dar am renuntat sa duc aceasta lupta. scanare_fata_prospect scanare_spate_prospect deci cine traduce ? Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 cum cine??? skaarj!!! serios vorbind, mai bine vede?i cum e cu schema lui tomi engdahl, ?i de asemenea, c?uta?i date despre formele de und? ?i amplitudinile semnalelor de la vga ?i la scart!!!e destul de sigur s? nu mearg? accelerarea 3d, îns? chiar nu conteaz?, ?i o plac? video de 32 de mega de ram video e superok... un crt normal n-are cine ?tie ce defini?ie!!!deci, bice!!!?i l?sa?i chinez?riile c? nu merit?!!! Link spre comentariu
nelu57 Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 dupa ce arunci pe chestia aia 150lei imi zici si mie cum se vede, ca am avut si eu o chinezarie identica cu aia (mai ieftina ca pret) si stiu despre ce vorbesc. are o intrare VGA (cu iesire pentru un monitor aferent) si out Svideo si video complex pe rca-ul ala. pe latura cealalta erau niste butoane cu "zoom" numai stiu ce si avea un meniu interesant dar cam atat. vezi daca are alimentatorul inclus, si pe parte cu mufa de alimentare (latura mica opusa celei cu mufa vga) are si un switch cu 2 comutatoare mici (dip switch parca ii zice) din care selectezi norma (pal-ntsc-secam sau vezi ce mai scire pe spate) am mai incercat sa le explic si altora ca de la vga la video complex nu se vede bine ca pe un monitor extern (deci nu cel de la laptop), dar am renuntat sa duc aceasta lupta. scanare_fata_prospect scanare_spate_prospect deci cine traduce ? Si eu am renun?at. Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 mai na?pa e c? ?i matrox a renun?at... la afaceri!!!aveau ?ia o parte de video-out de st?tea mâtza în coad?... Link spre comentariu
Gerula Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Tineti cond ca NU am cunostinte despte TV si intreb :Atunci cum se face ca la calculatrele HC85 ( seria Z80) se vedeau perfect pe TV ? Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 alea aveau modulator tv, ?i b?gai semnalul în mufa de anten?!!!ba?ca, nu uita c? aveai maximum 8 culori disponibile, din care 4 (sau 6??? c? nu mai ?tiu), disponibile simultan pe ecran!!!compar? cu cel mai pr?p?dit mod cga/ega/vga!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum