Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tub de bass ergonimic

Gerula

Postări Recomandate

Am un dif. de diamteru mare si un tub de bass nu prea am unde sa il pun.

De accea ma gandesc la o chestie cu totul nebunesca, sa facem cumva o incinta care sa se stranga cumva, sa se plieze.

Spre exemlu in locul unui tub sa fie ceva de genul unu pahar de voiaj:

http://www.kaki.ro/produse-imagini/vese ... r-187t.jpg

Cam asa, dar din lemn. Se poate ?

Vreu sa spun, daca intr-o zi vrei asculti muzica, il desfaci, apoi il strangi si il bagi in dulap.

Ce ziceti ? Are vreo sansa sa fie reala ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Gerula

2

• aTaelectronics

1

• cipcirip

1

• ratza

1

Top autori în acest subiect

Faci boxa din placi de otel, le faci gauri cu filet si le prinzi cu surubul, cand ti se termina pofta de ascultat muzica, iei cheia de 13, il desfaci si il dai la deseuri metalicea si sa nu uiti sa-i pui saibe grower ca sa nu se slabeasca de la bas O fi mai bine la carciuma pt asta???Oricum daca boxa il prinzi cu suruburi (ma refer la o boxa normala) il poti desface cu o surubelnita. In schimb nu inteleg de ce ar trebui compactat boxa??

Link spre comentariu

Ei, nu ! Acu f`o douaj`de ani am vazut la o trupa pe litoral niste subwoofere cubice, cu latura cam de juma` de metru, la care au atasat o goarna (horn) facut din lateralele din placaj ale dubei cu care au carat sculele, si hornul astfel format avea la iesire cam 1x3 m... :nebunrau:

Link spre comentariu

pai o faci din pal si ii pui balamale , din alea cum erau la dulapurile alea vechi cat toata latura , iar la inchidere sa ai niste chedere pt ermetizare si..... in continuare te mai gandesti tu :da e posibil asa ceva totusi :dans:

Link spre comentariu

s-ar putea incerca, insa nu garanteaza nimeni ca va fi etans. Cred ca stii cum se desfasoara un cub? E acea forma de cruce. Pe una pui difuzorul si o lasi separata. Iti raman 5 patratele care formeaza o cruce. Pe fiecare margine pui un cheder pt etansare, si balamale demontabile (demontabile in sensul ca poti sa ii scoti boltul din inauntru si sa o scoti afara). Le faci un sistem de prindere si ii dai drumul :) Dupa ce ai terminat totul, desfaci totul si ramai doar cu niste placi. Oricum, e realizabil, dar nicidecum practic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări