Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum as putea pune o titrare intr-un film ?

mk3_cdj

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mk3_cdj

6

• junior

3

• Stefan

1

• adicontakt

1

Top autori în acest subiect

nu reusesc adica....nu stiu ce serari sa fac :jytuiyu la mkvmerge GUI sau la SubCreator :( pe un mp4 player vreau sa pun filmele ce le fac citeste avi mpeg4 wma mp3 mp4 ma puteti ajuta ? va rog

Link spre comentariu

Pai de ce nu spui asa de la inceput.Ce rezolutie suporta playerul 320x240 ori 240x176 ?

In orice caz , mediacoder este numele programului de care ai nevoie .Va fi necesara reconversia fisierului original , dar pt ca rezolutia este mica => viteza de conversie va fi mare . Daca rezolutia suportata este de 320x240 poti incarca fisierul asta cu setari ( il copii in directorul de presets din mediacoder) si merge din prima .

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Daca n-ai rezolvat inca , poti sa incluzi subtitrarea in film cu XiliSoft Converter , este cred soft-ul cel mai potrivit pentru ceea ce vrei tu sa faci. In cazul in care nu ai de unde sa iei programul , cauta-ma , daca iti trebuie , ti-l dau cu placere. :aplauze PS. Odata lucrat cu XiliSoft , orice player iti va deschide fisierul. :dans:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări