Stefan Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 am zis sa intsalez si eu 7100 Build, si pot zice ca nu se misca rau inca.oricum nu imi pot da cu parerea despre un sitsem proastapt instalat. dupa cateva luni se va vedea exact cum merge (dupa ce instalez toate programele si dupa ce il chinui pe toate partile)oricum este net superios Vista ! Link spre comentariu
altuser Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Va salut, am citit in mai multe locuri despre faptul ca Microsoft va pune la dispozitia userilor windows7( free download) pentru testare pt 1 an. Am cautat ieri, n-am gasit nimic.Este disponibil pe undeva(bineinteles oficial) un link? Pe site la Microsoft n-am gasit inca. Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 http://www.microsoft.com/windows/window ... nload.aspx iti trebuie un cont pe msn, hotmail ca sa poti face download`ul Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 si totusi nu pot instala placa video am gasit la nvidia driverul exact pe placa mea pt Windows7 -32 biti si totusi in timpul instalarii imi zice ca nu gaseste hardware-ul compatibil, iar cu drivere de vista zice ca nu gaseste sistema de oprerare compatibil Vista sau 7 Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 staefan eu driver la placa video nici nu am instalat. win-ul mi-a instalat automat driver la video si a faut si update la el automat Link spre comentariu
nightmares993 Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 eu l-am incercat.am fost "curios" sa vad cam cum e...cum arat ceva care se presupune ca e mai bun ca vista.in primul rand ....marea problema a mea au fost driverele.....pentru placa video, am gasit.mie mi se pare ca seamana mai mult cu un linux.ce e cel mai frumos la el este bootscreenul. in schimb mi se pare f stabil...dar , inca e beta, asa ca mai asteptam Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Eu , repet nu am avut nici o problema cu nici un driver , daca nu ruleaza ceva ii schimbi compatibilitatea cu windows XP sau Vista sa tot trebuie sa il i`a . Mi`a mers pana si KXdriver (alea modate de rusi pentru creative ) care nu sunt decat cu XP compatibile si foarte greu le faci pe Vista sa mearga Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 stefan ia incearca sa il pui pe ala de xp, eu asa am patiti cu driverul de la touchpad. pe versiunea 7068 a mers ala de vista pe asta rc a mers ala de xp, ala de vista spunea ca nu e suportat de sistem Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 am incercatsi cu cel de Xp ! pe windows Xp merge 100% deci nu se pune problema sa fe gresit driverul. Cu driverul de Xp Cu driverul de Vista Cu driverul de 7 uneori cu driverul de 7 facea exact ca si la cel de Vista (depinde in ce toane este) compatibilitatea setupului nu are treaba in cazul acesta ! Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 un feedback celor de la nvidia sau microsoft ai incercat? curios tare ca nvidia era in parteneriat cu microsoft si mergeau brici ( cel putin la mine a mers din prima fara sa bag cdul ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum