Vizitator boga Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Buna ziua si LA MULTI ANI!Am un radio SABA care detine o amplificare stereo cu ELL80 (6w pe canal). Se aude foarte bine si il folosesc inclusiv cu surse externe, nu doar ca radio. Difuzoarele instalate pe el (doua pe canal) se aud excelent la volum mic dar sunt cam apropiate si as vrea sa-i cumpar sau sa-i execut niste incinte pentru el. Impedanta de iesire este de 5ohm si probabil am nevoie de ceva cu sensibilitate ridicata. (cu niste boxe romanesti - jazz se aude intrerupt la volum mic si destul de prost). Rasfoiesc de ceva vreme forumurile si alte site-uri de specialitate dar tot nu am ajuns la o concluzie. As avea nevoie de un sfat dar sa nu ma trimiteti sa iau klipsch sau alte ozn-uri pt. ca deocamdata nu am resurse :)Multumiri aticipate ! Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Cel mai bine scoti difurile din carcasa si le faci boxe separate, sînt singurele care se adapteaza cu trafo de iesire, nu ai sa gasesti de cumparat unele noi cu impedanta de 5 Ohmi. Link spre comentariu
Vizitator boga Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 difurile nu le scot din dulap ..totusi e musai sa fie 5 Ohmi? ce se intampla daca folosesc niste incinte cu un difuzor coaxial de 8 sau de 4? Sa zicem un VTP cu p-audio? Link spre comentariu
Vizitator Mishu79 Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Da ceva date despre dulapu ala.... macar dimensiunile Aa si era sa uit.... Mileu' domne, unde-i mileu!!! Link spre comentariu
Vizitator boga Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 inaltime 0,7latime 1,05adancime 0,4in metriam si mileu .. statea matza pe el.. cum il recuperez il pun acolo Link spre comentariu
alexutu Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Moderator: Daca mai faci offtopic pe aici cu vanzarea primesti ban ! sorry Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 de parca e prima oara cand faci offtopic cu vanzarea ta Link spre comentariu
Vizitator boga Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 ceva caracteristici? ma intereseaza sensibilitatea si ceva dimensiuni .. dar putem sa facem o proba de acord? Link spre comentariu
Vizitator boga Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 am primit de la un prieten un sifona PA2040 RFT cu boxe si am conectat boxele la saba. Îi multumesc foarte mult pentru cado! Se aud foarte bine. Faza misto e ca la conectarea boxelor, mufele nu taie de tot difurile interne ci raman doar cele de bas printr-un filtru. Practic dulapul se comporta ca un subwoofer dupa conectarea boxelor externe. Link spre comentariu
Vizitator Mishu79 Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 am primit de la un prieten un sifona PA2040 RFT cu boxe si am conectat boxele la saba. Îi multumesc foarte mult pentru cado! Se aud foarte bine. Faza misto e ca la conectarea boxelor, mufele nu taie de tot difurile interne ci raman doar cele de bas printr-un filtru. Practic dulapul se comporta ca un subwoofer dupa conectarea boxelor externe. Data viitoare o sa primesti si mileu si pestele de sticla (ca l-am gasit la tara) PS. Sa-l stapanesti sanatos Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum