Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

o mica nelamurire

Postări Recomandate

Cum se numeste exact aceasta componenta.Stiu ca sunt niste filtre magnetice. Unii le zic magnetics, altii le zic transformatoare 1:1. Eu am nevoie de aceasta componenta.Unde as putea gasi componente din acestea sau macar mufa RJ45 cu totul? Pt ca stiam ca mai vin cu filtrele incluse in ea.Un indiciu de nume sau o lista de nume ar fi bine venita. Multumesc :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• le5100kw

3

• ghimpe--

1

• DREDD

1

• danzup

1

Top autori în acest subiect

Da, cam asa este. Dar problema e ca vreau sa cumpar de la Adelaida sau comet.srl, sau de pe oricare alt magazin si nu stiu ce sa intreb ca denumire. Ar fi excelent daca mi-ati spune o gama larga de modele (serii) de transformatoare sau chiar si , de ce nu mufe rj 45 cu transformatorul inclus pentru montarea in placa aferenta. :freaza:

Link spre comentariu

Daca nu vrei sa faci webservere in serie, cred ca cel mai avantajos ar fi sa le iei transformatoarele de pe placile de retea. Diagrama de pini poti sa o scoti de acolo - ai de lucru un pic mai mult la PCB. User'ul severika avea de vanzare mufe RJ45 (cu traf incorporat) de vanzare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări