Vizitator andreas_reichman Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 De ce ADAPTER am neboie sa leg un MP3 in locul( radio_casetofonului),dupa cum stitzi radioul original BMW e39(an fab 99) are o mufa cu 12 PINI .cu respekt andreas_reichman Link spre comentariu
ionut20 Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 intra aici http://www.metrafo.ro/produse.html si cauti la "car audio" da adaptoare si mai mult ca sigur vei gasi exact cea ce iti trebuie tie, si anume un adaptor la un pacat sa aiba mufa ca pe casetofon, adica standardul de la bmw, si la celalt capat sa aiba standart ISO, care va fi compatibila cu orice mp3/cd aftermarket. bafta Link spre comentariu
Vizitator andreas_reichman Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 fostul radio original bmw are o mufa cu 12 Pini care nu are loc de a se atasa la noul mp3,in rest toate sunt legate si functioneaza,doar ca nu iese nici un sound pe difuzoare,si sigur acea mufa cu 12 Pini tre sa faca leg cu amplifu .De aceea e nevoie de o conectare prin acea mufa,dar nu stiu prin ce Link spre comentariu
Vizitator andreas_reichman Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Dar chiar nu a mai legat nimeni un Mp3 in locul radio-casetofonului original?Am vazut deja la atatzia prin masini ceea cu ce ma confrunt eu,dar se pare ca inca pe acest forum nu sia schimbat nimeni Link spre comentariu
srdjan Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 noua ne place sunetu motorului asa ca nu avem muzica in masina... ia vezi...te multumeste? http://www.bimmernav.com/store/catalog/sony-mp3-player-interface-adapter-flat-pin-item-35.html Link spre comentariu
Vizitator andreas_reichman Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Multzumesc anticipat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum