Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Comutare tv din mod video in mod tv fara telecomanda

Vizitator saurel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tv1

3

• yo6ial

3

• Stefan

1

• TOMITA

1

Top autori în acest subiect

Eu cred ca ai nimerit un STK dintr-un lot defect care circula de mai mult timp in comert-modifica dimensiunea la redarea fondurilor albe,tiuie si se incalzesc. Ca sa fii sigur ca defectul nu este in alta parte,probeaza cu alta sursa care scoate cam 110V (o sursa inlocuitoare de SMR40200 de exemplu), mai ales ca este si foarte simplu de montat in acest caz.

Link spre comentariu
Vizitator saurel

Inca nu am reusit sa rezolv defectul, ma poate ajuta cineva?Deci imaginea se alungeste pe verticala si se ingusteaza pe orizontala daca imaginea contine mai mult alb si invers la normal cand contine mai mult negru. Alungirea si revenirea este elastica, adica oscileaza pentru scurt timp dimensiunea imaginii. Deci care ar putea fi cauza?

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...
Vizitator tipudelacablutv

Inca nu am reusit sa rezolv defectul, ma poate ajuta cineva?Deci imaginea se alungeste pe verticala si se ingusteaza pe orizontala daca imaginea contine mai mult alb si invers la normal cand contine mai mult negru. Alungirea si revenirea este elastica, adica oscileaza pentru scurt timp dimensiunea imaginii. Deci care ar putea fi cauza?

Intradevar stk 7348 este vinovat pentru fluctuatiile imaginii,si, de asemenea pentru tiuit este vinovat C171 = 3,3 nF/1 kV care s-a devalorizat.Pentru stk 7348 inlocuit in tv,dupa cateva tatonari, C171 = 10 nF/1,6 kV a dat satisfactii depline.Tiuitul mai este slab perceptibil cu TV in AV, fara semnal ,unde mutingul chiar este actionat de tv, ascultand sursa cu capacul scos.In rest....pace sau REST IN PEACE!Deasemenea +BH = 120 V.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări