Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

2din delco bose american,2 mufe

Vizitator knupz

Postări Recomandate

Vizitator knupz

Buna ziua

Am un 2din cu caseta si cdplayer de pe un cadillac seville din anul 1994 delco bose.Problema este ca nu ii dau de cap la fire,as dori sa il montez pe o masina(mondeo 97).Aparatul nu are amplificare interna si necesita o statie separat,nu ca ar fi o problema insa va dau toate detaliile pe care le stiu si eu.Am facut cateva poze atat la aparat cat si la mufe,daca cine are vro idee care cum si ce va raman recunoscator.

poze

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

2

• madkat

1

• cipcirip

1

• Mihai85

1

Top autori în acest subiect

din pacate macar fara schema aparatului, e cam greu sa ii dai de cap .... identifica masa (fir negru) testezi cu aparatul de masura daca este la carcasa .... dupa care cauti plusul ... firul rosu mai gros, cauti vro siguranta in interior, sau incerci sa identifici un integrat cu plusul alimentate de la acel fir ..... legi la o sursa de 12V si curent mic pt a nu arde ceva din greseala ... si mai departe cauti prin eliminare, iesirile de mica putere, remote ... etc etc cu rabdare si un aparat de masura.

Link spre comentariu

sunt tot felul de site-uri rusesti cu scheme de conector de la aparatele auto - eu am gasit pentru niste aparate de care nu mai auzis nimeni pe aicidoar a trebuit sa ma ajute cineva care stia rusa ...

Link spre comentariu

nu vad ce ar fi atat de complicat.poate e defect.trebuie sa aiba 3 plus-uri.B+ care e permanent care iti dai foarte usor seama care este.trebuie sa treaca printr-o bobina cu sarma groasa si apoi intr-un electrolitic de capacitate 2200....4700uF.trebie sa fie si o dioda de putere care este montata antiparalel cu condensatorul(cu cerculetul la +) ,care are rolul de a proteja aparatul la alimentare inversa.traseul acestuia este mai lat,probabil ingrosat si cu fludor si duce la finali in primul rand.cauta datasheetul finalilor si afli sigur plusul.Apoi plusul de pe contact care trebuie sa-l descoperi tu.probabil intra in anodul unei diode .....si plusul de iluminare care alimenteaza becurile de pe fata casetofonului atunci cand este iluminat bordul. Posibil sa fie defect circuitul de alimentare al filamentului de la tubul nixie al afisajului si sa te induca in eroare adica aparatul sa functioneze si sa nu iti afiseze nimic.Am intalnit frecvent la astea cu tub.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări