KOSTYKA Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 salutare , nu demult am prelucrat ceva filmulete(3) de pe mini dvd-uri, filmate pe o camera video;in acest program (Cyberlynk power director v6) si inainte tot cu el am facut un film si a mers dar acum ,repetand aceleasi procedee nu a vrut nicicum. la inceput am asezat niste poze cu niste texte de inceput si multe efecte de tranzitie intre poze, si ca sa fie totul ok ,am pus si o melodie instrumentala in fundalul miniclipului foto, urmand ca dupa un timp sa ruleze filmuletele respective. problema e ca , sunetul din acest fundal nu mi se aude deloc, doar sunetul filmului (original)atunci cand incepe, in rest totul ruleaza si se vede perfect . ce setari trebuie facute? am incercat tot felul de modalitati si aceeasi chestie , imi trebuie vreun codec ceva? pls, niste idei ceva, ar fi binevenite de la cei ce sunt in tema si ma pot ajuta cumva , multumesc. Link spre comentariu
KOSTYKA Postat Ianuarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 salutare , nu demult am prelucrat ceva filmulete(3) de pe mini dvd-uri, filmate pe o camera video;in acest program (Cyberlynk power director v6) si inainte tot cu el am facut un film si a mers dar acum ,repetand aceleasi procedee nu a vrut nicicum. la inceput am asezat niste poze cu niste texte de inceput si multe efecte de tranzitie intre poze, si ca sa fie totul ok ,am pus si o melodie instrumentala in fundalul miniclipului foto, urmand ca dupa un timp sa ruleze filmuletele respective. problema e ca , sunetul din acest fundal nu mi se aude deloc, doar sunetul filmului (original)atunci cand incepe, in rest totul ruleaza si se vede perfect . ce setari trebuie facute? am incercat tot felul de modalitati si aceeasi chestie , imi trebuie vreun codec ceva? pls, niste idei ceva, ar fi binevenite de la cei ce sunt in tema si ma pot ajuta cumva , multumesc.nimeni nu stie nimik despre acest program? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum