Vizitator francezu32 Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 salut sunt nou pe aici dar sper ca nu am postat gresit deci cum spuneam am nevoie de niste sfaturi de curand am achizitionat o statie si un receptor in 27 Mhz pana aici totou ok dar am o mare problema cu receptorul care are ars un fel de piesa asemanatoare cu un tranzistor defapt cu un regulator de tensiune pe care scrie IRL3803intrebarea mea este:ce este acel IRL3803 si daca il pot cumpara de undeva.MULTUMESC SI RESPECT Link spre comentariu
vio2007 Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 nu este regulator de tensiune .IRL3803 = 30V ,140A TO-220AB ,Single N-Channel HEXFET Link spre comentariu
Vizitator francezu32 Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 este pe receptor lipit deci cred ca este incorporat in el crezi ca il pot gasi la magazine sa-l cumpar.... multumesc pt raspuns VIO 2007 Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Vrei sa spui o statie de telecomanda si ai tranzistorul asta pe partea de servo. Link spre comentariu
Vizitator francezu32 Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 statia este separat si este buna numai ca in receptor se afla piesa arsa asa l-am luat a zis ca are regulator pe receptor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum