Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa liniara 5V cc, >2A

Vizitator ttsto

Postări Recomandate

Vizitator ttsto

Sunt in cautarea unei surse de curent continuu liniare, iesire 5V, 2A sau mai mult, dar 3 sunt arhisuficienti.

Intentia mea este sa o folosesc pentru inlocuirea sursei stock in comutatie cu care a venit un aparat din sistemul meu audio, mai exact un Squeezebox.

Am gasit ceva care are la specificatii ripple 5mV pk-pk, inteleg termenul insa as vrea sa stiu daca este mult, putin, daca exista surse care ofera un ripple si mai mic...

In plus, aceasta sursa este intr-o carcasa deschisa in forma de L, m-ar ajuta daca imi puteti indica de unde as putea procura o cutie in care sa o montez, cat mai estetic posibil

Multumesc anticipat

Titi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

1

• miron1947

1

Top autori în acest subiect

iei de pe alldatasheet.com, de pild?, pdf-ul lu' nenea LM7805, te ui?i acolo unde d? schema de m?rire a curentului nominal de lucru de la 1,5 A, cât are integratul ?la singur (pe radiator!!! f?r?, duce maximum 1 A!!!), la vre-o 4-4,5 A, ?i te-ai scos!!!(la search o s?-?i g?seasc? mai multe pdf-uri, ia-l pe cel care are dimensiunea mai mare, c? înseamn? c? se dau îl ?la mai multe scheme tipice, ?i sigur g?se?ti acolo ce am spus s? cau?i!!!)exist? ?i integrate de 5 vol?i la mai mult de 1,5 A, dar fie sunt greu de g?sit, fie sunt "obsolete", ?i nu se mai fabric?... de pild? BM325... e într-o capsul? gen 2n3055, ?i se recomand? radiator pentru func?ionare îndelungat?.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări