Vizitator ttsto Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Sunt in cautarea unei surse de curent continuu liniare, iesire 5V, 2A sau mai mult, dar 3 sunt arhisuficienti. Intentia mea este sa o folosesc pentru inlocuirea sursei stock in comutatie cu care a venit un aparat din sistemul meu audio, mai exact un Squeezebox. Am gasit ceva care are la specificatii ripple 5mV pk-pk, inteleg termenul insa as vrea sa stiu daca este mult, putin, daca exista surse care ofera un ripple si mai mic... In plus, aceasta sursa este intr-o carcasa deschisa in forma de L, m-ar ajuta daca imi puteti indica de unde as putea procura o cutie in care sa o montez, cat mai estetic posibil Multumesc anticipat Titi Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 iei de pe alldatasheet.com, de pild?, pdf-ul lu' nenea LM7805, te ui?i acolo unde d? schema de m?rire a curentului nominal de lucru de la 1,5 A, cât are integratul ?la singur (pe radiator!!! f?r?, duce maximum 1 A!!!), la vre-o 4-4,5 A, ?i te-ai scos!!!(la search o s?-?i g?seasc? mai multe pdf-uri, ia-l pe cel care are dimensiunea mai mare, c? înseamn? c? se dau îl ?la mai multe scheme tipice, ?i sigur g?se?ti acolo ce am spus s? cau?i!!!)exist? ?i integrate de 5 vol?i la mai mult de 1,5 A, dar fie sunt greu de g?sit, fie sunt "obsolete", ?i nu se mai fabric?... de pild? BM325... e într-o capsul? gen 2n3055, ?i se recomand? radiator pentru func?ionare îndelungat?. Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Sunt in cautarea unei surse de curent continuu liniare, iesire 5V, 2A sau mai mult, dar 3 sunt arhisuficienti.LM350K Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum