Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

conexiune pc > sistem

Vizitator tr1ppo

Postări Recomandate

Vizitator tr1ppo

vreau sa conectez sistemul audio la laptop printr-o conexiune de tip wireles, sa elimin firele ... nu mai vreau sa umblu cu firul dupa mine.Am tot cautat pe net dar nu am gasit sau poate nu stiu eu exact ce sa caut ... voi aveti vreo idee ? Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Golem

2

• thefirstdj

2

• DJ_Speedy

1

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

System Requirements:

- A Logitech? Squeezebox? Duet or Squeezebox? Controller is required for network setup.

- For a stand-alone network music player, please use the Logitech? Squeezebox? Classic or the Logitech? Transporter? network music player

Receiver-ul ala nu merge de capul lui, iti trebuie controller-ul.

Tie iti trebuie un network player cu wi-fi. Sunt multe astfel de playere, insa nici-unul nu este tocmai ieftin. O varianta mai neortodoxa si probabil mai ieftina ar fi sa h?cuie?ti niste boxe cu conectare bluetooth si sa scoti iesire de linie pentru sistemul audio.

Link spre comentariu
Vizitator tr1ppo

prin bluethoot pot asculta orice tip de muzica ?Eu ma intreb daca s ar putea in felu urmator : o placa de sunet pe usb dar sa fie eliminat cablul usb exact ca si la mouseurile fara fir sau o alta metoda de a transmite la placa de sunet pe usb fara fir :)

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

dac? vre?i calitate hi-fi real?, renun?a?i!!!sunt fioros de scumpe asemenea chestii!!!dac? nu ave?i prea mari preten?ii, e foarte bun? o combina?ie de fm modulator d'?la auto ?i un radio casetofon oarecare...cât despre hackuit bluetoothuri... pe lâng? c? sunt extrem de miniaturizate, ceea ce înseamn? dificult??i serioase la lipit/dezlipit, mai ales dac? nu ave?i o sta?ie cu aer cald bun?, mai ave?i de dep??it ?i oarece bariere software!!!

Link spre comentariu

Dar n-a zis nimeni nimic de dezlipit modulul bluetooth. Ci doar se elimina amplificatorul intern din boxe si se ia semnalul de la intrarea amplificatorului si se baga intr-un amplificator separat. Cat de buna o fi calitatea semnalului... nu am idee.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări