Vizitator tr1ppo Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 vreau sa conectez sistemul audio la laptop printr-o conexiune de tip wireles, sa elimin firele ... nu mai vreau sa umblu cu firul dupa mine.Am tot cautat pe net dar nu am gasit sau poate nu stiu eu exact ce sa caut ... voi aveti vreo idee ? Multumesc Link spre comentariu
DJ_Speedy Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 O placa de sunet wireless? Link spre comentariu
Golem Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Poti incerca cu un FM Modulator, daca ai la sistemul audio un tuner FM, dar calitatea sunetului lasa de dorit... Link spre comentariu
Vizitator tr1ppo Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 nu cred ca merge cu modulatorul ... mai ales ca eu m ai ascult si flac uri iar sistemu e un logitech z5500 eu ma gandeam la asa ceva dar nu stiu exact daca e pt mine http://www.logitech.com/index.cfm/speak ... 8&cl=us,en Link spre comentariu
Golem Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Este excelent...dar isi are pretul lui. Link spre comentariu
thefirstdj Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 System Requirements: - A Logitech? Squeezebox? Duet or Squeezebox? Controller is required for network setup. - For a stand-alone network music player, please use the Logitech? Squeezebox? Classic or the Logitech? Transporter? network music player Receiver-ul ala nu merge de capul lui, iti trebuie controller-ul.Tie iti trebuie un network player cu wi-fi. Sunt multe astfel de playere, insa nici-unul nu este tocmai ieftin. O varianta mai neortodoxa si probabil mai ieftina ar fi sa h?cuie?ti niste boxe cu conectare bluetooth si sa scoti iesire de linie pentru sistemul audio. Link spre comentariu
Vizitator tr1ppo Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 prin bluethoot pot asculta orice tip de muzica ?Eu ma intreb daca s ar putea in felu urmator : o placa de sunet pe usb dar sa fie eliminat cablul usb exact ca si la mouseurile fara fir sau o alta metoda de a transmite la placa de sunet pe usb fara fir Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 dac? vre?i calitate hi-fi real?, renun?a?i!!!sunt fioros de scumpe asemenea chestii!!!dac? nu ave?i prea mari preten?ii, e foarte bun? o combina?ie de fm modulator d'?la auto ?i un radio casetofon oarecare...cât despre hackuit bluetoothuri... pe lâng? c? sunt extrem de miniaturizate, ceea ce înseamn? dificult??i serioase la lipit/dezlipit, mai ales dac? nu ave?i o sta?ie cu aer cald bun?, mai ave?i de dep??it ?i oarece bariere software!!! Link spre comentariu
Vizitator tr1ppo Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 la dezlipit si lipit nu imi fac griji ca lucrez in fiecare zi cu treburi dintrastea .... ma gandesc ca trebuie sa fie si o alta varianta decat cea cu FM ul .. Link spre comentariu
thefirstdj Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Dar n-a zis nimeni nimic de dezlipit modulul bluetooth. Ci doar se elimina amplificatorul intern din boxe si se ia semnalul de la intrarea amplificatorului si se baga intr-un amplificator separat. Cat de buna o fi calitatea semnalului... nu am idee. Link spre comentariu
Vizitator tr1ppo Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 nu stiu exact cat de calitativa poate fi o auditie prin bluetooth dar presupun ca e mai buna fata de varianta prin FM Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum