Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vreau si eu o carcasa

Postări Recomandate

Vizitator raven

Bine v-am gasit pe acest forum.As dori si eu o carcasa(de firma)pt statie in care sa pot baga un kit de la Adelaide de 2*200w un traf de 2*36v la 400w doi condensatori de 10.000uf si un corector cu Tda1524.Deci imi trebuie ceva mai mare ca sa pot pune si niste ventilatoare pe radiator.Daca stiti ceva firme care au asa ceva poate imi spuneti si mie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MishuL

1

• Sharky

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Kimnotyze

Nu te pot ajuta cu carcasa de firma dar iti pot da un sfat: foloseste o carcasa de video! Am facut pana acuma vreo 3 amplificatoare in acest tip de carcase si sunt foarte dragute. Te duci in talcioc, dai 10 lei max. pe un video defect, scoti tot din el si asamblezi amplificatorul. Daca ai putina imaginatie si chef de "joaca", incearca treaba asta. Eu, odata, am gasit un video defect la un vecin care vroia sa-l arunce - era un Orion, iar pe panoul din spate avea deja doua mufe RCA mama (Audio out si Video out) pe care le-am transformat in intrare stereo, iar alaturat mai avea doua mufe pe care le-am inlocuit cu jack-uri mama pt. iesiri. A iesit superb!

Link spre comentariu

si radiatorul nu e neaparat sa il bagi inauntru, il poti pune pe post de perete...ultimul meu amplif asa arata, pe un schelet de Al sunt prinse bucati de tabla ca si epreti iar lateralele sunt facute din radiatoareasa o sa ai ventilatie mai buna

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator LIVIUGLL

salutare...sincer sa fiu..cunosc un ...nene care ne tot facea pe la noi pe la firma diverse ...cutii...din aluminiu...firma cu specific...de telecomunicatii...daca ai nevoie si esti interesat ...imi trimiti un mesaj privat si incerc sa te pun in legatura cu acea persoana...numai bine...LUCREAZA PROFESIONAL...DAR NU CUNOSC ...PRETURILE..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări