Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Domnilor ingineri va cer un ajutor!!!

Vizitator dino

Postări Recomandate

Am posibilitatea sa obtin un job ca inginer tester si e forte bine fiindca am lucrat in domeniul acesta.Dar ca o lucrare de testare ei trebui sa fac dizainul logic si programul pentro schema aceasta va sunt recunascator pentru orice sfat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• puiu

2

• sofian

1

• vlad_2770

1

Top autori în acest subiect

aici este sectiunea ptr microcontrollere PICiar "dizainul" ptr schema aia bloc nu o poate face nimeni moca, decit tu singur mai ales daca vrei sa fi si tu "inginer" ca noideci sfatul meu pune mina pe invatat

Link spre comentariu

1. Placa care o faci este tester sau trebuie sa fie chiar placa de comanda a liniilor de pe afisaj?2. Care este influenta celor trei butoane care stabilesc rezolutia?3. Cum se face sincronizarea cu coloanele de la afisaj pe cele trei rezolutii?

Link spre comentariu
Vizitator dino

trebuie sa fie chiar placa de comanda a liniilor de pe afisaj iar chind unul din butoane e conectat laesire trebue sa avem rezolutia data iar clocurile drebue sa fie asa de exemplu 640*480*30=9216Mhzasta e CLK out1 iar CLK out2 =3(9.216)=27.64Mhz

Link spre comentariu

puiu, nu cu PIC se face treaba de mai sus. Nu degeaba a fost contrat autorul ca a pus acest subiect aici pentru ca nu are de a face cu PIC-uri.El are nevoie sa realizeze asta folosind un FPGA. Ca sa vezi cu ce se maninca cauta sa vezi pe google VHDL, Verilog etc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări