Vizitator dino Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Am posibilitatea sa obtin un job ca inginer tester si e forte bine fiindca am lucrat in domeniul acesta.Dar ca o lucrare de testare ei trebui sa fac dizainul logic si programul pentro schema aceasta va sunt recunascator pentru orice sfat. Link spre comentariu
sofian Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 aici este sectiunea ptr microcontrollere PICiar "dizainul" ptr schema aia bloc nu o poate face nimeni moca, decit tu singur mai ales daca vrei sa fi si tu "inginer" ca noideci sfatul meu pune mina pe invatat Link spre comentariu
Vizitator dino Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 E foarte corect ce spui dar problema e ca mi-au foarte putin timp de-a ceea si am apelat la ajutor Link spre comentariu
puiu Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 1. Placa care o faci este tester sau trebuie sa fie chiar placa de comanda a liniilor de pe afisaj?2. Care este influenta celor trei butoane care stabilesc rezolutia?3. Cum se face sincronizarea cu coloanele de la afisaj pe cele trei rezolutii? Link spre comentariu
Vizitator dino Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 trebuie sa fie chiar placa de comanda a liniilor de pe afisaj iar chind unul din butoane e conectat laesire trebue sa avem rezolutia data iar clocurile drebue sa fie asa de exemplu 640*480*30=9216Mhzasta e CLK out1 iar CLK out2 =3(9.216)=27.64Mhz Link spre comentariu
puiu Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 1. Frecventele respective nu cred ca le poti obtine cu PIC-uri. Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 puiu, nu cu PIC se face treaba de mai sus. Nu degeaba a fost contrat autorul ca a pus acest subiect aici pentru ca nu are de a face cu PIC-uri.El are nevoie sa realizeze asta folosind un FPGA. Ca sa vezi cu ce se maninca cauta sa vezi pe google VHDL, Verilog etc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum