adicontakt Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 am de reparat o statie ruseasca ca cea din imaginea de mai jos. problema este ca se aude pe un canal ( stinga) foarte incet. etajul final este bun. semnalul trece de selectorul deintrare , de butonul de volum si se pierde undeva in corectorul de ton are cineva schema de la asa ceva? http://i44.tinypic.com/2m2uul5.jpg Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Vezi aici : http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=5&t=34933&hilit=porta Mai mult ca sigur este exact la LORTA 50u220s ( cu exceptia USBului ). Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 usb s-a adaugat dupa Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 la carcasa nu prea seamanao sa vad la schema Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Ca s? fi sigur, leag? invers amplifurile la corectorul de ton, dac? acela?i canal are în continuare sunet diminuat, înseamn? c? nu e din preul de tonuri, ci din etajul final ?i trebuie s? verifici condensatorii electrolitici din montaj, mai ales cel de pe intrarea inversoare, cu un cap?t spre mas?.Dac? se inverseaz? ?i canalele, atunci e din preul de tonuri ?i e bine s? înlocuie?ti condensatorii electrolitici din el. Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 inversasem intrarile si constatasem ca etajul final e bun( am spus si mai sus). tot la condesatori ma gindeam si eu ca sunt busiti dar nu cei electrolitici ci ceilalati. o sa pun in paralel cu cei electrolitici cite unu similiar sa vad ce se intimpla Link spre comentariu
scormonel Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Pune domnule un generator de 1 Khz pe intrare si cu un multimetru pus pe tensiune alternativa, urmaresti semnalul prin diverse etaje. Din pataniile mele cu sculele rusesti cred ca ai unul sau mai multi condensatori electrolitici intrerupti. Link spre comentariu
Postări Recomandate