Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema statie ruseasca

adicontakt

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

4

• zal

1

• yo9hnf

1

• scormonel

1

Top autori în acest subiect

Ca s? fi sigur, leag? invers amplifurile la corectorul de ton, dac? acela?i canal are în continuare sunet diminuat, înseamn? c? nu e din preul de tonuri, ci din etajul final ?i trebuie s? verifici condensatorii electrolitici din montaj, mai ales cel de pe intrarea inversoare, cu un cap?t spre mas?.Dac? se inverseaz? ?i canalele, atunci e din preul de tonuri ?i e bine s? înlocuie?ti condensatorii electrolitici din el.

Link spre comentariu

inversasem intrarile si constatasem ca etajul final e bun( am spus si mai sus). tot la condesatori ma gindeam si eu ca sunt busiti dar nu cei electrolitici ci ceilalati. o sa pun in paralel cu cei electrolitici cite unu similiar sa vad ce se intimpla

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Pune domnule un generator de 1 Khz pe intrare si cu un multimetru pus pe tensiune alternativa, urmaresti semnalul prin diverse etaje. Din pataniile mele cu sculele rusesti cred ca ai unul sau mai multi condensatori electrolitici intrerupti.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări