Vizitator andreas_reichman Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Cine ma poate ajuta si pe mine . . .am vrut saimi montez un mp3 in loc de radioul original a masini.E legat tot,dar nu imi iese nici un semnal pe boxe.Acolo am gasit o mufa care intra in radioul cel vechi(12 pini) care nu stiu ce rol are.Astept raspunsul celui ce poate sa ma ajute Link spre comentariu
ari_panterra Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 detaliaza modul in care ai legat mp3-ul,iar daca esti f sigur ca e legat bine,verifica sa nu cumva ca izolatia cablurilor boxelor sa fie distrusa si sa atinga masa masinii(sa atinga un fir de tabla),scurt pe firele difuzoarelor sau difuzor in scurt astfel intra protectia mp3-ului.verifica inca odata totul Link spre comentariu
danb1974 Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 La tine nu este un bus de comunicare intre toate chestiile ce tin de partea audio? bmw stiu ca are o chestie proprietara (ibus) pe care sint legate hu, modulul radio/amp, antena, cd changer etc. Link spre comentariu
Vizitator andreas_reichman Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 poi ar fii o mufa cu 12 pini care intra in radioul vechi.Iar mufa care intra in casetofonul vechi acum am facut legaturile la mp3 nou.Tot merge atat ca nu iese nimic pe boxe.Singura problema e acea mufa cu 12 pini care intra in radio.Daca are cineva sa imi lase un id de msg sa pot sa ai trimit si niste poze,poate asa ai dam de cap la acea mufa care face atata problema.Multzumesc anticipat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum