Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bmw e 39 O MUFA NECUNOSCUTA

Vizitator andreas_reichman

Postări Recomandate

Cine ma poate ajuta si pe mine . . .am vrut saimi montez un mp3 in loc de radioul original a masini.E legat tot,dar nu imi iese nici un semnal pe boxe.Acolo am gasit o mufa care intra in radioul cel vechi(12 pini) care nu stiu ce rol are.Astept raspunsul celui ce poate sa ma ajute

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• danb1974

1

• ari_panterra

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

detaliaza modul in care ai legat mp3-ul,iar daca esti f sigur ca e legat bine,verifica sa nu cumva ca izolatia cablurilor boxelor sa fie distrusa si sa atinga masa masinii(sa atinga un fir de tabla),scurt pe firele difuzoarelor sau difuzor in scurt astfel intra protectia mp3-ului.verifica inca odata totul

Link spre comentariu

La tine nu este un bus de comunicare intre toate chestiile ce tin de partea audio? bmw stiu ca are o chestie proprietara (ibus) pe care sint legate hu, modulul radio/amp, antena, cd changer etc.

Link spre comentariu

poi ar fii o mufa cu 12 pini care intra in radioul vechi.Iar mufa care intra in casetofonul vechi acum am facut legaturile la mp3 nou.Tot merge atat ca nu iese nimic pe boxe.Singura problema e acea mufa cu 12 pini care intra in radio.Daca are cineva sa imi lase un id de msg sa pot sa ai trimit si niste poze,poate asa ai dam de cap la acea mufa care face atata problema.Multzumesc anticipat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări