nonyhaha Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 buna ziua, doresc sa stiu daca in schema numarul 1 se pot conecta 2 intrari audio de putere ca si in schema numarul 2. in cea de-a doua schema sunt conectate la intrarea circuitului prin cate o rezistenta de 56k. ma intereeaza daca pot face acelasi lucru in prima schema, cu cate un rezistor de 22k(r7) Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 posibil sa mearga,foloseste 2 R7,cate una de la fiecare canalDAR nu sunt sigur de rezultate,eu as face oricum 2 montaje,sa vad si care amplif e in avariesau si mai bine,fa schema cu integratul(iese si mai mic/simplu cablajul) Link spre comentariu
nonyhaha Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 un cablaj la cea de-a doua schema pe unde as gasi...? :)la a doua schema totusi,.. vad niste chestii care m-ar cam incomoda... cum ar fi cele2 fire de sus careduc la un +42v... ceea ce nu am de unde lua, va trebui safol rezistente sau alte piese, plsu firul de jos ac off care nu stiu ce sa fac cu el Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 aia 42v sunt cacolo ca probabil ampliful lucra cu +/- 42vvezi in datasheet ce tensiune vrea integratul pe alimentare(ca are o rezistenta acolo ca sa scada tensiunea) si eventual folosesti un trafulet separatac off vine la secundarul trafului amplificatoarelor,adica cum il opresti,tensiunea aia dispare si integratul intrerupe boxele,sa nu auzi pocurile alea cand se descarca condesatorii(firul vine inainte de punte,direct pe ca) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum