yo9hrb Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Tine-o pe R5. Cred ca trec si eu prin zona. Link spre comentariu
Flor Postat August 15, 2009 Autor Partajează Postat August 15, 2009 Astazi, 15 august 2009, ne vom deplasa inspre Buzau apoi -depinzand de ceva inca necunoscut-vom pleca (seara sau maine dimineata) spre "mosie", prin Ploiesti apoi Targoviste. Returul spre YO3 e prevazut pt luni seara.Avem un FT857 si o "talpa" magnetica.Echipa YO3FEW, HZE@HZF. Link spre comentariu
yo3ihg Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 in perioada 17-22 August 2009 va fi activat YP1WFF din Rezervatia Delta Dunarii, operatori YO3HJV, YO3JW. moduri de lucru: ssb, psk31, cw, domino http://www.radioamator.eu/index.php?topic=1423.0 Link spre comentariu
Flor Postat Septembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2009 In perioada 1-6 septembrie 2009 YO3HZF, op. Andu, va opera din Suceava, avand un FT-60 la el. In principiu va fi liber sa activeze dupa ora 20 si pana pe la 22..Cum are 12 ani si e fara babacu', va fi super incantat ca a reusit sa se descurce singur.I-am zis ca locala e 145.225MHz, dar cu cei 5W din statie nu prea cred ca va putea sa deschida vre-un repetor.Va multumesc pt intelegere. Voi ramane personal recunoscator celor care il vor contacta. Link spre comentariu
Flor Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Maine, joi, 5 nov plec spre Piatra Neamt, ca gorila, hi, hi, pardon body guard al goangei si echipei din care face parte.Ea, si el, adica YO3HZF, va participa la Campionatul de Telegrafie viteza pe echipe, iar eu, in timpul liber, hi, hi, voi (mal)trata FT-ul 60 evident in 2m @72cm.Presupun frecventa locala e 145.225MHz si sa vedem ce o sa reusesc sa deschid ca repetoare.O sa incerc sa imi aduc si talpa magnetica, dar ...Voi sta prin Piatra si imprejurimi pana duminica, 8 nov, cand voi pleca spre Bucurestiul muma...PS. Intrebare de regulament.Nu-i asa ca atunci cand o sa fiu in telegondola, o sa am dreptul sa folosesc indicativul urmat de AM, adica Aerian Mobil? Hi, hi... Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Frumos, Piatra Neamt e un oras superb. Am locuit aproape doi ani acolo.Dincolo de competitie, poate ai timp si de un pont. In zona complexuluicomercial "Caprioara" sunt (erau) cateva magazine de componente electronice. Ultimaoara se gaseau din belsug tranzistori RF de putere (ex. URSS), tuburi, oscilatoatre TCXO, etc.Poate ne tii la curent si facem un grup-buy spontan. Si nu in ultimul rand, uram multainspiratie si bafta goangei tale.P.S. Nu ocoli restaurantul "Laguna" !P.S. 2 - Telegondola, din pacate, nu este aeronava Link spre comentariu
yo3ihg Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Florentin, in telegondola nu prea esti aerian mobil, ca practic esti legat de pamant prin cabluri si stalpi ) Link spre comentariu
Flor Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Sper ca la sfarsitul vacantei intertrimestriale a elevilor adica 4/7 februarie 2010 sa operez/operam din Vatra Dornei. De pe partia de schi, sau chiar AM, hi, hi..(PS. Da, Vlade, stiu ca AM adica telegondola nu e in regulament. Si nici Fluvial maritim, ca atunci cand treci Dunarea cu bacul. Nu te obosii sa ma mai informezi). Link spre comentariu
Flor Postat Februarie 5, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2010 Sunt in Vatra Dornei, dar nu pot deschide nci R0 nici R5. Nici pe 145.225 MHz nu am avut noroc. In 72cm nu am incercat, inca...Asta e, doar FT-ul 60..PS. Mai stau pana sambata seara.. Link spre comentariu
Flor Postat Februarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2010 Nu am mai putut adauga la mesajul anterior..M-am intors in Buc fara sa pot face nicio legatura in 2m@72cm. Asta e zona si respectiv aparatura mea actuala..Recunosc public ca acum un an, cand i-am dat portabila goangei mele, care s-a intors zicandu-mi ca nu a facut nimic cu ea, m-am cam strambat. Si am gandit ca avea doar 11 si jumatate, si poate i-am cerut prea mult, ceva ce nu putea da..Azi sunt convins ca el a avut dreptate si eu am gandit cu pacat. Data viitoare o sa ma gandesc mai mult inainte sa gandesc aiurea.. Link spre comentariu
Flor Postat Martie 5, 2010 Autor Partajează Postat Martie 5, 2010 Pe 16 martie a.c. echipa YO3(ET+HZF+FEW) va activa din Pitesti si zona alaturata folosind un FT-60. (Practic doar FEW va opera, ceilalti 2 fiind oarecum ocupati, hi, hi). Plecare se va face pe autostrada si intoarcerea pe drumul vechi, Topoloveni, Gaiesti, Titu. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Exista pe forum vreun radioamator din Bistrita? In perioada 12-16 aprilie voi fi prin zona. Cand am posibilitatea voi deschide statia in 145.225 (sau alta frecventa convenabila). Poate ne intalnim la o bere. Link spre comentariu
LKornel Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Maine, joi, 5 nov plec spre Piatra Neamt, ca gorila, hi, hi, pardon body guard al goangei si echipei din care face parte. Ea, si el, adica YO3HZF, va participa la Campionatul de Telegrafie viteza pe echipe, iar eu, in timpul liber, hi, hi, voi (mal)trata FT-ul 60 evident in 2m @72cm. Presupun frecventa locala e 145.225MHz si sa vedem ce o sa reusesc sa deschid ca repetoare. O sa incerc sa imi aduc si talpa magnetica, dar ... Voi sta prin Piatra si imprejurimi pana duminica, 8 nov, cand voi pleca spre Bucurestiul muma... PS. Intrebare de regulament. Nu-i asa ca atunci cand o sa fiu in telegondola, o sa am dreptul sa folosesc indicativul urmat de AM, adica Aerian Mobil? Hi, hi... Vineri, 16 apr. voi pleca cu noaptea-n cap catre Piatra Neamt (unde-am facut oaoa prima data acum vo 36 de ani si unde nu am mai calcat de 20) cu scopul de a vizita ceva imprejurimi INALTE. O sa am cu mine diverse jucarii de comunicare si i-mi propun, (daca vremea va fi si ea de acord ;) ) sa fac ceva legaturi in diverse benzi, inclusiv UUS (desi nu am decat un Proxel PRO-X1 pt asta). Pt celelalte am diverse, verticale, dipoli, delta loop si un stalp telescopic de vreo 10 metri numa bun de atarnat sarme pe el. Nu de alta dar tot avem motiv.. http://sota-romania.blogspot.com/2010/03/lista-inaltimilor-incluse-in-programul.html Treaba asta va tine cam pana marti dimineata cand o sa-mi strang jucariile si revin la Bucuresti. Asadar,daca sunteti pe receptie, poate bagam si de un motiv de QSL CARD (ce tare suna, nu ?) PS. cam pe unde-i "LAGUNA" ? ca tre sa bag la GPS-eu, altfel sunt pierdut... Cu respect, Cornel Lazar yo3iga Link spre comentariu
Flor Postat Aprilie 14, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Pt LKornelNu stiu unde este Laguna, dar eu am gasit o carciuma unde pt 11 lei m-au umflat ca pe un curcan. Aveam de ales intre 3 tipuri de ciorba -inclusiv cea de burta-, felul 2, salate+ deserturi. Niste portii de neam prost, de parca eram miner sau tapinar si imi trebuia sa bag la foale, ca altfel..Farfuria de ciorba cat caserola de inghetata, friptura cat capacul de WC, de abia mi-a mai intrat berica. Clatitele le-am luat acasa ca nu aveam unde sa le bag..Si slava Domnului nu sunt prea plapand, adica am ~88kg porc in viu..Totul a fost superbun, sa te lingi pe degete. Am mancat pe la ora 1 si seara pe la 11 m-am chinuit sa termin una din cele 2 clatite, ca se intarea pana dimineata..Nu mai stiu numele localului, era undeva prin centru intr-un complex comercial, la etaj.Am intrat pt ca aveau un afis ca intre orele 12-16 meniul e 11 lei..Acuma daca nici in Moldova nu mananci bine, ma intreb unde dracu'.. Link spre comentariu
Vizitator mirzan daniel Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Maine, joi, 5 nov plec spre Piatra Neamt, ca gorila, hi, hi, pardon body guard al goangei si echipei din care face parte. Ea, si el, adica YO3HZF, va participa la Campionatul de Telegrafie viteza pe echipe, iar eu, in timpul liber, hi, hi, voi (mal)trata FT-ul 60 evident in 2m @72cm. Presupun frecventa locala e 145.225MHz si sa vedem ce o sa reusesc sa deschid ca repetoare. O sa incerc sa imi aduc si talpa magnetica, dar ... Voi sta prin Piatra si imprejurimi pana duminica, 8 nov, cand voi pleca spre Bucurestiul muma... PS. Intrebare de regulament. Nu-i asa ca atunci cand o sa fiu in telegondola, o sa am dreptul sa folosesc indicativul urmat de AM, adica Aerian Mobil? Hi, hi... Vineri, 16 apr. voi pleca cu noaptea-n cap catre Piatra Neamt (unde-am facut oaoa prima data acum vo 36 de ani si unde nu am mai calcat de 20) cu scopul de a vizita ceva imprejurimi INALTE. O sa am cu mine diverse jucarii de comunicare si i-mi propun, (daca vremea va fi si ea de acord ;) ) sa fac ceva legaturi in diverse benzi, inclusiv UUS (desi nu am decat un Proxel PRO-X1 pt asta). Pt celelalte am diverse, verticale, dipoli, delta loop si un stalp telescopic de vreo 10 metri numa bun de atarnat sarme pe el. Nu de alta dar tot avem motiv.. http://sota-romania.blogspot.com/2010/03/lista-inaltimilor-incluse-in-programul.html Treaba asta va tine cam pana marti dimineata cand o sa-mi strang jucariile si revin la Bucuresti. Asadar,daca sunteti pe receptie, poate bagam si de un motiv de QSL CARD (ce tare suna, nu ?) PS. cam pe unde-i "LAGUNA" ? ca tre sa bag la GPS-eu, altfel sunt pierdut... Cu respect, Cornel Lazar yo3iga Poate ne auzim pe 2m.Eu sunt YO8RQP.Repetorul RO de pe Toaca merge beton,la fel si R4 din Piatra-Neamt.Cu 73s. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum