Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Plimbari si alte radio DXpeditii

Flor

Postări Recomandate

M-am gandit ca ar fi util ca radioamatorii sa isi anunte -evident in masura posibilului- deplasarile pe care le vor face, prin YO sau in afara. Pt sfaturi si altele...Asa ca "lume, lume, soro lume" YO3HZF op. Andu, va pleca si opera in perioada vacantei intersemestriale (31 ianuarie-6 februarie 2009) din Vatra Dornei. Acolo va folosi un FT-60 in benzile de 2m+72 cm.Am inteles ca de acolo se poate deschide si R4, care lucreaza fara to(a)n(e)..As ramane indatorat celor din zona sau din apropiere care imi vor comunica orele si frecventele uzuale+tonurile, ca sa ii maximizez goangei sansele de stabilire de legaturi radio.La varsta lui (11 ani si jumatate) e important sa aiba macar cateva succese.73' de YO3FEW

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Flor

26

• yo3ihg

6

• yo9hrb

5

• Ovidanie

2

Top autori în acest subiect

conform hartii de pe radioamator.ro (neactualizata de mult)- repetor vhf muntii ceahlau 145.600- muntii calimani 145.650- muntii birgaului 145.750cred ca nodul echolink r4 de la suceava nu o sa reuseasca sa il deschida doar cu portabila.cand ajunge acolo, sa scaneze toata banda de repetoare sa vada daca deschide ceva.

Link spre comentariu

Duminica, prin jurul pranzului, plec pe ruta Ploiesti-Brasov-Sibiu. Acolo voi sta pana marti, cand ma intorc la Ploiesti. Voi tine statia pe 145225, mai strig si eu din cand in cand.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

.....YO3HZF op. Andu, va pleca si opera in perioada vacantei intersemestriale (31 ianuarie-6 februarie 2009) din Vatra Dornei. ...

Din pacate nu a facut nic un QSO, desi s-a catarat si in varful dealului.Asta e.
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

http://supravietuitor.wordpress.com/200 ... -clinceni/

Eu imi doresc sa merg cu familia mea. Ma voi bucura daca vor veni si alti (radio)amatori, cu sau fara (X)YL-ul..

Propun ca frecventa de apel pt directionare 145.250 MHz. Daca altii au alta idee, sa spuna -sau sa taca pt vecie, hi, hi-.

PS. Ideea e sa fie vreme cat de cat frumoasa. Daca vremea e ploioasa, evident ca nu ma voi deplasa..

Link spre comentariu

http://supravietuitor.wordpress.com/2009/03/05/miting-aviatic-8-martie-2009-aerodromul-clinceni/Eu imi doresc sa merg cu familia mea. Ma voi bucura daca vor veni si alti (radio)amatori, cu sau fara (X)YL-ul...

Concluzia. A fost vreme frumoasa. Chiar fierbinte. Cel putin pt mine chiar prea fierbinte. 5. 8 cu 5. 38.5 grade in ziua show-ului, in a doua zi de antibiotice...In dimineata lui 18 martie eu si cu cativa prieteni vom merge "pa" autostrada spre Pitesti avand FT 817/ 857 cu noi . Si antene pt 2m and restul. Dupa pranz ne vom intoarce pe drumul vechi in Bucuresti prin Topoloveni, apoi prin Targoviste.
Link spre comentariu

dupa examenul de la Pitesti mergem sa facem dx-uri de la Botesti cu ft817nd si proxel pro x1 din dotare :da nu cred ca mai are rost sa cari si ft857, consuma cam mult pt portabil.

Link spre comentariu

dupa examenul de la Pitesti mergem sa facem dx-uri de la Botesti .

KN24NA. Anul trecut, in vara, am putut deschide R5-ul. Acum fiind prima vara, hii, poate ISS-ul, hi, hi...
Link spre comentariu

Eheee, ce as fi mers si eu la Pitesti pe 18.... aveam si loc langa mariand :da . Da' la 8.30 tre' sa fiu la Romvag.

Pica cam aiurea data examenului si pentru mine dar imi fac timp sa incerc pentru a-II-a :aplauze
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

R4 momentan functioneaza din Suceava, nu poate fi deschis din Vatra Dornei. Scuze ca te-am informat gresit, aveam impresia ca R4 mai este pe Rarau.

Am fost a miercuri si joi dupa Paste la Suceava ; cu 0.5W am deschis R4 ...am strigat o gramada la mai multe intervale orare dar nimic ; R4 a mers deschis si din Gura Humorului ; in Suceava si pe 145.225 am strigat tot cu 0.5W si nu mi-a raspuns nimeni. Poate n-am zis parola buna !? :nebunrau:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări