gedd Postat Aprilie 3, 2005 Partajează Postat Aprilie 3, 2005 unde pot gasi asa ceva sau cum se poate face...si cum se monteaza? :shock: Link spre comentariu
Vizitator goguferaru Postat Aprilie 3, 2005 Partajează Postat Aprilie 3, 2005 Cu ce scop ? Link spre comentariu
gedd Postat Aprilie 4, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2005 pentru un kilometraj electronic:roll: Link spre comentariu
Vizitator goguferaru Postat Aprilie 4, 2005 Partajează Postat Aprilie 4, 2005 Eu ca sa fac un vitezometru ( si kilometraj ) si ca sa-mi ramina si vitezometrul original am montat o bobina si magneti la o roata din spate, daca te interesaza am sa-ti dau un m p. Link spre comentariu
niq_ro Postat Aprilie 5, 2005 Partajează Postat Aprilie 5, 2005 poate sa ti-l faca si un strungar :wink: arata cam asa: are 2 parti: - cea fixa (corpul) din otel obisnuit - cea fixa (rotorul) din alama in care pui un magnetel si mai e si senzorul magnetic Link spre comentariu
avengers Postat Aprilie 8, 2005 Partajează Postat Aprilie 8, 2005 DE MONTAT ITI SPUN EU CUM SE MONTEAZA....senzorul rata cam asa......inel metalic--------montaj---------ceas taxare(nu stiu cum sa pun poze pe forum ca ii fac niste poza )in inelul metalic se introduce un surub M3 sau M4 de vreo 3-4 cm lungime.in spatele kilometrajului de o parte si de alta a cablului de kilometraj se afla 2 suruburi M3sau M4se scoate unul dintre aceste suruburi (oricare)si se infileteaza in locul lui surubul acela de 3-4 cm care trece prin inelul senzorului....ATENTIE:Acest surub se va infileta cu grija si cu simt de raspundere .daca e strans prea mult acesta va atinge platanul din kilometraj si acesta nu va mai indica nimic (in cel mai fericit caz) iar daca stramba platanul(adio kilometraj) :( principiul de functionare ar fi cam asa....platanul acela din kilometraj e de fapt un magnet,iar undele magnetice (prin intermediul jurubului) ajung la traductor........ Link spre comentariu
pid Postat Aprilie 16, 2005 Partajează Postat Aprilie 16, 2005 DE MONTAT ITI SPUN EU CUM SE MONTEAZA....senzorul rata cam asa......inel metalic--------montaj---------ceas taxarede fapt acel inel metalic e o bobina care sesizeaza variatiile fluxului magnetic generat de discul magnetic al indcatorului clasicdaca vrei sa renunti la indicatorul clasic atunci trebuie alt sistem..... de exemplu un magnet fixat pe o planetara care trece pe langa bobina... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum