Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Camera foto sau video

Postări Recomandate

La multi ani!Camera foto sau video,aceasta este intrebarea.Mi-au crapat ochii pe net studiind problema,de aceea vreau si sfatul vostru.Am observat ca la pretul de 1800-2000 lei pot cumpara o camera foto buna,la 8-10 MP rezolutie,marci ca lumea si care fac si filme cu sunet(senzorul fiind CCD,ca si la camerele video).Si atunci intreb si eu ca un amator in ale foto video,de ce camera video modesta(cele bunicele depasesc suma mea,o iau de la 3000 lei,cu senzor CMOS,filmare HD...si ajung peste 100000 lei semipro sau pro),si nu o camera foto buna cu film!?Voi ce parere aveti?Multumesc anticipat pentru lamuriri.GS.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hugo

1

• GS

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

In primul rand o sa-ti amorteasca mana repede daca vrei sa faci o filmare cu o camera foto(incomod de tinut fix cu o mana), in al doilea rand parerea mea e ca nu e asa precisa focalizarea elementelor in miscare(sau cand misti tu mana) ca la o camera video dedicata. Depinde la ce vrei sa folosesti "scula". Iar camerele video sunt greu de ales si ele. De preferat zoom optic mic si lentile mari.Dintre camere video as merge pe Sony DCR-DVD406E/506E(daca mai gasesti pe undeva), DCR-DVD510E din "recolta" actuala insa sunt din categoria celor peste 20 mil.Daca preferi un aparat foto... poti incerca Sony DSC-H50(doar 12 mil) si o sa-ti placa si filmuletele(insa doar rezolutie VGA).Daca vrei un aparat foto cu abilitati de camera video... Casio EX-F1 insa la pret de camera video cu pretentii.Din cate imi aduc aminte producatorii de caere foto nu au imbunatatit prea mult filmarea pe camere foto pentru ca ar fi intrat in alta categorie a taxelor pe care trebuie sa le platim la cumparare... adik mai scumpe chiar daca tehnologia e ieftina.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări