radue Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Nu iti sar in cap, dar sunt obligat sa-ti atrag atentia. Link spre comentariu
VTP Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 VTP - am auzit c? e?ti destul de cunoscut a?a c? o s? respect ce ai spus. Pe viitor o s? pun aceeste difuzoare cu ni?te medii ?i cu filtre pe m?sur?.M-am gândit la incintele astea, sunt uria?e:http://www.ciare.com/pdf/Progetti/MyPer ... /H05.1.pdfam deja tweetere, woofere ?i tuburiile de reflexbass.. îmi mai trebuie mediile alea(...nu g?sesc pe site!), acord? la 35Hz Orice proiect adopti, executa-l intocmai, incinta, difuzoare, filtre si vei obtine rezultatele preconizate de firma! In orice caz , nu poti obtine ceva prost cu aceste difuzoare!Au si incinte mai mari,care sunt si mai scump de construit si pe care cred ca le vei aborda in timp. Incearca sa intri in legatura si cu departamentul lor tehnic, si in timp poti sa obtii si alte date referitoare la produsele noi si proiectele lor noi.Succes! Link spre comentariu
since Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 o s? am grij? pe viitor la ce mi-ai spus ;) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum